Klammerduja, naistemees või ajaraiskaja – kellega neist läheksid sina kohtingule?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meres on palju kalu, kuid kõik neist pole väärt saagid. Kuna kohtingumaailmas mängib olulist rolli internett, siis on tänapäeval selle ühe ja õige partneri valimine väga keeruliseks muutunud.

Daily Maili naisteportaal Femail uuris kohtingueksperdilt James Preece'ilt ja match.com suhteeksperdilt Kate Taylorilt, millised on viis stereotüüpi meestest, keda võib kohtingumaailmas kohata, kuidas neid ära tunda ja kuidas nendega suhelda. Millist tüüpi eelistad sina?

Naistemees

Naistemees on väga enesekindel, kui tegemist on kohtingutel käimisega. Vabal ajal loeb ta raamatuid sellest, kuidas naisi kohata ja seejärel käib ta väljas erinevaid mooduseid katsetamas. Ta on meeldiv ja tähelepanelik, kuid naudib vallaliseelu liiga palju selleks, et vaid ühele naisele pühenduda.

Kuidas teda ära tunda? Ta pole kunagi närviline ega ärevil, tal on iga olukorra jaoks sobiv kommentaar olemas.

Kuidas temaga suhelda? Kui sa ei otsi tõsist suhet, siis see mees on just sinu jaoks. Ta tekitab sinus tunde, et sa oled kõige ilusam, huvitavam naine maailmas ja ta on ideaalne mees, kellega pärast inetut lahkuminekut aega veeta. Ent üle aasta ei tasuks selle mehega sooje suhteid hoida.

Ajaraiskaja

Ajaraiskaja kasutab kõige värskemaid kohtingurakendusi, et oma ego paitada - tema jaoks on kõige tähtsam see, kui palju tähelepanu ta online-profiil saab. Reaalses elus pole ta väga enesekindel, mille tõttu on tal raske suhteid hoida ja tavaliselt tüdineb ta suhtes olles kiiresti. Ta hilineb kohtingutele ja veedab palju aega oma nutitelefonis.

Kuidas teda ära tunda? Ta on online-kohtingulehtedel 24/7 aktiivne kasutaja. Ta teeb spontaanseid plaane ja temalt võib saada sõnumeid ka siis, kui sa seda kõige vähem oodata oskad.

Kuidas temaga suhelda? Sind kaitsevad kindlalt paika seatud piirid. Lõpeta temaga suhtlemine kolme kuu möödudes, kui ta pole sind selle aja jooksul oma sõpradele tutvustanud.

«Lihtsalt sõber»

Sel mehel pole palju enesekindlust ja ta on kõigi naistega «lihtsalt sõber». Ta austab naisi ja avastab end tihti olukorrast, kus mõni naine nutab tema õlal purunenud suhte tõttu. Tal ei kasuta kohtinguportaale, tema jaoks on need hirmuäratavad.

Kuidas teda ära tunda? Pärast viite kohtingut pole ta ikka veel üritanud sind suudelda. Või kui ta sind suudelda tahab, siis ta küsib selleks eelnevalt sinult luba.

Kuidas temaga suhelda? Temast saaks ideaalne abikaasa, kuid tema enesekindlus vajaks väikest tõuget. Tee talle komplimente - just seda võib tal vaja olla, et saada sõbratsoonist välja.

Argpüks

Argpüks on introvert, kelle jaoks on väga keeruline naistega juttu alustada. Talle meeldiks, kui tal oleks oma tüdruksõber, kuid ta pole kindel, kas ta ise on piisavalt nägus naiste jaoks ja seetõttu tõmbub ta oma maailma, et mitte haiget saada. Ta ei käi palju väljas, tal pole palju sõpru ja ta jääb sageli suurte isiksuste varju.

Kuidas teda ära tunda? Ta on see mees, kelle puhul võib tunduda, et ta pole sinust huvitatud, kuid ometi tahab ta pidevalt sinu läheduses olla. Ta võib sageli anda ühesõnalisi vastuseid, kui sa üritad temaga vestlust arendada.

Kuidas temaga suhelda? Tee tema jaoks lihtsamaks see, et ta sind kohtingule kutsuks - maini, et tahaksid mõnda filmi näha või uut baari külastada. Oota kannatlikult, kui ta üritab sulle komplimenti teha. Küsi temalt nõu ja ole tänulik, kui ta sulle seda pakub.

Klammerduja

Klammerduja keskendub muretsemisele ja unustab ära, et mõnikord tuleks elu lihtsalt nautida. Suhe temaga algab hästi, kuid peagi saab temast võitu ebakindlus ja ta võib naise eemale peletada.

Kuidas teda ära tunda? Pärast esimest kohtingut saadab ta sulle vähemalt viis sõnumit. Ta on õnnetu, kui sa tema kõnedele või sõnumitele kiiremas korras ei vasta. Kahe nädala möödudes nimetab ta sind juba oma tüdruksõbraks.

Kuidas temaga suhelda? Alguses võib kogu see tähelepanu tekitada sinus erilise tunde, aga pikas perspektiivis võib see kujuneda õudusunenäoks. Pane kohe alguses piirid paika, sel viisil võib mees oma halbadest harjumustest vabaneda. Maniakaalne helistamine/sõnumite saatmine pole lubatud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles