Kuidas meest õnnelikuks teha?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iga suhe vajab veidike romantikat ja mõnikord on keeruline mõelda välja mooduseid, kuidas meest õnnelikuks teha. Saladus peitub aga pisiasjades, mida mehe heaks iga päev teha saab.

Need ei pea olema midagi erilist, väike romantiline žest võib saada suure tähenduse, kui see on sinu kallima jaoks oluline asi. Siin on mõned nõuanded, kuidas meest õnnelikuks teha, kirjutab Allwomenstalk.

Valmista süüa ja korista

Kui mees on tööl, tee kodu korda. Valmista tema lemmikrooga või magustoitu ja üllata teda pärast pikka tööpäeva. Romantika lisamiseks võid süüdata ka küünlaid ja panna muusika mängima. Meeste jaoks pole midagi vastupandavamat, kui kodune toit ja puhas elamine. See teeb ta kindlasti õnnelikuks!

Osta mehele midagi

See ei pea olema midagi hirmkallist. Osta talle midagi, mida sa tead, et ta vajab. Mehed on laisad ja kui on mõni asi, mida tal oleks vaja, siis mine ja osta see ise ära. Üllata teda sellega. Ta on õnnelik, et sul see meeles oli ja on tänulik, et sa selle tema jaoks soetasid.

Planeeri lõbus väljasõit

Veel üks moodus, kuidas meest õnnelikuks teha, on see, kui planeerid teile kahele mõnusa väljasõidu. See võib olla lühike sõit linnast välja või kasvõi piknik pargis, kui ilm seda lubab. Võib-olla tahaksite hoopis nädalavahetuseks spaasse sõita? Mis iganes teile kahele meeldib, mehe jaoks on see oluline, kui oled teie suhet silmas pidades taolise väljasõidu korraldanud.

Kirjuta mehele kiri

Jäta mehele armas ja siiras kiri nähtavasse kohta. See võib olla tema kodukontoris või külmkapis, kust ta avastab selle hommikul võileiba tegema hakates. Anna mehele kirjas teada, et sa oled tänulik selle eest, et ta sinu elus on. Sina ise tead, millised kirjad su mehele meeldivad - võib-olla peaks see olema lühike ja armas, võib-olla eelistab mees, kui kirjutad talle pikalt ja kirglikult oma tunnetest. See on hommikul talle kindlasti kena üllatus ja hea algus päevale.

Üllata teda millegi uuega

Võta plaani mõni tegevus, mida te siiani veel kahekesi teinud pole. Osta loomaaia või mõne näituse piletid ja üllata nendega meest. Kui su mehele taolised asjad ei meeldi, ürita leida midagi, mida ta võib nautida. Võib-olla piletid mõnele jalgpallimängule, etendusele või hoopis paaridele mõeldud massaaži? Võimalusi on palju ja kõige olulisem on ju see, et teete midagi koos!

Toeta meest

Mitte miski pole olulisem, kui su kallima toetus. Anna talle teada, et oled tema üle uhke ja toetad teda otsuste langetamisel. Suhte üheks osaks on see, et te jääte ikkagi iseseisvaks, kuigi jagate ühist elu. Veendu, et mees teaks, et oled tema üle uhke ja oled talle toeks kõiges, mida ta teeb. Ta on õnnelik, kui teab, et tal on sinu toetus ja armastus.

Anna mehele hingamisruumi

Kuigi kõigil pisiasjadel, mis sa mehe heaks teed, on suur tähendus, mõjuvad väikesed hingetõmbepausid hästi nii sulle kui temale. Ka suhtes olles tuleks jääda iseseisvaks. Anna talle aega, et ta saaks keskenduda oma tööle, sõpradele ja perele. Võta aega ja tegele asjadega, mis sind õnnelikuks teevad. See on väga oluline, et te mõlemad õnnelikud oleksite ja oma suhtest maksimaalset naudingut saaksite.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles