Milline on järgmise aasta kuum trendivärv?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui enamik meist keskendub hetkel punasele ja rohelisele, mis on klassikalised jõuluvärvid, siis trenditeadlikumad inimesed vaatavad juba uude aastasse ja mõtlevad, mis toonis rõivad ja meigiasju soetada. Ent rohkem pole tarvis oma pead murda, sest järgmise aasta kuum trendivärv on otsustatud!

2014. aasta kuumimaks värvitooniks on kiirgav orhidee või lihtsalt lilla. Kui selleaastane trendivärv smaragdroheline tähistas jõukust ja taassündi, siis kiirgav orhidee sümboliseerib loomingulisust ja originaalsust, kirjutab iVillage.

Lilla värvitoon on juba jõudnud moelavadele, moeloojad Juicy Couture ja Yoana Barachi kasutasid trendikat lillat oma 2014. aasta kevadkollektsioonides.

Ka kuulsused on lilla värvitooni omaks võtnud: Eva Longoria, Jennifer Garner ja Carrie Underwood on selle värviga juba sel aastal punasel vaibal käinud.

Lilla orhidee värvi huulepulgad ja lauvärvid sobivad ekspertide hinnangul kõigi nahatoonide ja silmavärvidega. Neid saab lihtsa vaevaga kenasti kokku sobitada lavendli, roosa ja igat tooni lillaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles