Kirjuta oma tutvumislugu ja võida romantiline õhtusöök kahele või luksuslik kinkekomplekt Avonilt!

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grand Hotel
Grand Hotel Foto: Sony Entertainment Televison

Naine24.ee kuulutab välja pühade-eelse lugejamängu koostöös Sony Entertainment telekanali ja Avoniga. Kirjuta sellest, kuidas kohtusid oma kallimaga ja kuidas sai teie suhe alguse, et osaleda kolmekäigulise õhtusöögi või kinkekomplekti loosimises.

18. detsembril linastub Sony Entertainment telekanalil romantiline draamasari «Grand Hotel». Seoses sellega paneb SET auhinnaks välja koostöös portaaliga vabalaud.ee 3-käigulise õhtusöögi kahele restoranis Mix, võitjale sobival ajal. Lisaks loosime välja kolm kinkekotti Avonilt. Igas kinkekotis on Elite Gentelman kinkekomplekt meestele (milles on omakorda tualettvesi ja pastapliiats), Love Pulse parfüümvesi naistele, Luxe glitz couture huulepulk, Diamond Sparkle küünelakk ning Love Pulse särav ja niisutav kehakreem.

Kirjuta meile oma armastuse lugu. Kuidas te kallimaga kohtusite? Millal tajusid, et just tema on sulle see õige? Võib-olla soovid hoopis kirjutada vastamata armastusest, pettumusest ja hingevalust.

Saada kiri aadressile naine@postimees.ee hiljemalt 17. detsembril (k.a.). Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime Sinuga võidu korral ühendust võtta. Valitud kirjad avaldatakse Naine24's. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks. NB! Kirjutada võivad ka mehed!

***

«Grand Hotel» on draamasari, mille tegevus toimub 1905. aasta Hispaania luksushotellis. Noor sarmikas Julio (Yon Gonzalez) saabub idüllilisse hotelli Grand, et välja uurida oma õe Cristina saladusliku kadumise põhjus. Samas hotellis kohtub ta aga oma suure armastusega, hotelliomaniku kauni ja võrgutava tütre Aliciaga (Amaia Salamanca), kes on sunnitud kihluma hotelli direktori Diego Murquiaga. Alicia ja Julio vahel tekkinud kirg ületab kõik normid ning sotsiaalsed klassid, kuid hotellis peituvad saladused ning ohud muudavad värske armastuse oluliselt ohtlikumaks ja pingelisemaks. Grand hotellis ei ole keegi see, kes väidab end olevat, tekitades komplekse võrgustiku valedest, saladustest ja reetmistest, mis kulmineerub hotellis toimuva mitme saladusliku mõrvaga.

Copy
Tagasi üles