Hommikused harjumused, mis muudavad sind kaunimaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ärka ja sära! Sa ei pea tingimata olema hommikuinimene selleks, et alustada oma päeva ilu andvate harjumustega. Tee järgmisi asju kohe pärast ärkamist ja märkad peagi muutusi oma välimuses.

Söö valke. Puuviljad on küll kasulikud, ent veelgi kasulikum oleks süüa hommikul mune või Kreeka jogurtit. Hiljutine uuring tõestas, et kõrge valkude sisaldusega hommikusöök aitab kauem täiskõhutunnet hoida ja vähendab päeva jooksul mõttetut näksimist, kirjutab Yahoo! Shine.

Joo vett. Vedelikupuudu tekitab halva enesetunde ja mõjutab ka naha välimust, pealegi vaja keha pärast ööund vedelikku.

Liiguta end. Uuringud on näidanud, et naised, kes hommikuti trenni teevad, magavad öösiti paremini. Pealegi on uni väga kasulik. Nihuta oma päevakava nii, et jõuaksid hommikul natuke trenni teha.

Eelista parfüüme, milles on tsitrust. Tsitruselõhnaline parfüüm või kehakreem annab päevale energilise alguse. Uuringutega on kindlaks tehtud, et tsitruselõhn vähendab stressi.

Joo rohelist teed. Kui vajad hommikust kofeiinilaksu, siis parim moodus selle saamiseks on rohelise tee joomine. Selles joogis on palju flavonoide, mis aeglustavad rakkude vananemist ja võivad vähendada teatud vähktõbede riski. Eelistad siiski kohvi juua? Ka selles pole midagi halba, sest kohvis on antioksüdante ja kohv aitab kiirendada seedimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles