Neli tõhusat iluhoolitsust, mille jaoks ei pea spaasse minema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piimavann mõjub nahale hästi.
Piimavann mõjub nahale hästi. Foto: SCANPIX

Kui kaugele oled sina nõus ilu nimel minema? Kas tahaksid piimavanni võtta või paneksid toorest muna omale juustesse, kui teaksid, et need tegevused muudavad sind kiirelt kaunimaks?

Parimad iluhoolitsused on sageli need, mis tunduvad olema kõige imelikumad. Ja kui tegemist on igavese ilu saavutamisega, siis tundub, et suurem osa naisi on nõus peaaegu kõike proovima. Siin on kümme kõige veidramat iluhoolitsust, mis peaksid kiire tulemuse andma, kirjutab GalTime.

Piim teeb nahale head

Piimavannis kümblemine on ajatu ilurituaal. Väidetavalt meeldis juba Cleopatrale võtta piimavanne, millesse olid lisatud roosiõielehed ja natuke mett. Ekspertide sõnul leidub piimas olevat piimhapet ka kvaliteetsetes kehaniisutajates.

Harja end ilusaks

Kui rääkida naha koorimisest, siis mitmed spaad pakuvad koorimishoolitsust, mille käigus käiakse kogu keha üle suurte karedate harjadega. Kuigi esialgu võib tunduda hirmutav, kui su keha kallale tullakse kareda harjaga, jätkub seda hoolitsust proovinud naistel vaid kiidusõnu. Ka õrn näonahk on pärast harjadega koorimist tunduvalt pehmem ja säravam.

Oliiviõli - vedel kuld su nahale

Kreeklased pidavat ammusest ajast kasutama neitsiõli loodusliku ja allergiavastase vahendina, millega nahka niisutada. Kuna oliiviõlis on A- ja E-vitamiine, mõjub see hästi ka su juustele ja küüntele. Jäta oma nahk pärast pesemist veidike niiskeks ja hõõru väike kogus oliiviõli nahale. Nahk on niisutatud ja särav.

Üks muna... su juustesse

Mis oli enne - ilusad juuksed või muna? Tuleb välja, et muna. Ilueksperdid soovitavad juustesse panna toorest muna, sest see lisab juustele volüümi ja lopsakust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles