Õnneliku suhte olulised koostisosad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhtes olles mängivad pisiasjad mõnikord väga suurt rolli. Pisiasjad võivad sideme partneriga tugevamaks muuta. Pisiasjad aitavad näha, kui olulised te teineteise jaoks olete ja võib-olla panevad teid lausa taipama, et olete koos just selle ühe ja ainuõigega.

Pisiasjad näitavad ka seda, kui väga partner sind ja sinu kohaolu hindab. Millised pisiasjad on need, mis suhtes suurt rolli omavad? Allwomenstalk annab aimu.

«Ma armastan sind»

Need kolm sõna on õnneliku suhte jaoks väga tähtsad. Me ei avalda armastust nii tihti, kui võiksime seda teha. Mõnel kiirel tööpäeval leia natuke aega ja saada kallimale sõnum või helista talle ning anna talle teada, et armastad teda.

Kohtinguõhtud

Suhet aitab elusana ja põnevana hoida see, kui te kahekesi kohtingule lähete või kasvõi kodus mõnusa kohtinguõhtu korraldate. Kerge on rutiini sattuda - tuled koju, sööd õhtust, vaatad telerit, lähed magama ja peaaegu ei märkagi, et sinu kõrval on teine inimene. Kohtingud aitavad suhte ellu äratada.

Oluliste kuupäevade meeles pidamine

Mehed, tähtsaid kuupäevi tasub meeles pidada ja neid tuleb ka tähistada. Sa ei pea korraldama midagi, mis su pangakonto tühjaks teeb, näita lihtsalt naisele, et sa pead olulisi asju meeles ja see võib nii mõndagi muuta.

Lollitage koos

Naer on parim ravim. See näitab, et tunnete teineteise seltskonnas end mugavalt ja julgete endaks jääda. Päeva võib helgemaks muuta mõni rumal nali, teineteisele vempude viskamine või ootamatu kõdirünnak.

Tänamine

Sinu armastust partneri vastu väljendab kõige paremini see, kui sa tänad teda selle eest, et ta su elus on ja oled õnnelik nende asjade eest, mis ta sinu heaks teeb. Tänamine on sama oluline kui armastuse avaldamine. See võib partnerit motiveerida ja julgustada käituma nii, et see muudaks sind õnnelikuks.

Komplimendid

Ütle partnerile, kui hea ta välja näeb, kui uhke sa tema üle oled, kui hästi ta süüa valmistab - selliste pisiasjade märkamine on väga tähtis. Vaid ühe komplimendi abil on võimalik teise inimese päev paremaks muuta ja kui sa teed seda sageli, siis võid magamistoas ka tänu osaliseks saada.

Tehke midagi, mis partnerile meeldib

Kas teete nädalavahetusteks alati selliseid plaane, et kogu pere on kaasatud? Kas partner on alati sunnitud tegema seda, mida sina tahad? Miks mitte asju muuta ja teha vahelduseks asju, mis partnerile meeldivad? Isegi kui selleks on kodus teleri vaatamine - te teete seda koos ja see ongi kõige tähtsam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles