Huumorinurk: millised lõbusad seigad on vanematel laste kasvatamisel ette tulnud?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Laste kasvatamine on raske, kuid sellest tulenev rahulolu ja rõõm on hindamatud. Lastel endal pole aimugi, kui geniaalsed ja naljakad nad võivad olla!

Redditi kasutajad jagavad kõige lõbusamaid lugusid, mis neil laste kasvatamisel ette on tulnud.

«Mu 1,5-aastane tütar võttis õrnalt mu käe ja hoidis mu sõrme oma pehmes peos. Ma tundsin, et ta armastab mind. Siis lükkas armas tütreke mu näpu aga endale ninna ja hakkas mu näpu abil oma nina nokkima. Mu väike naljatilk!»

«Kui meie 2-aastasel pojal on vaja mähkmeid vahetada, siis ta ütleb seda tavaliselt nii: «Emme, issi, mähkmevahetus!» Kui ma näen, et ta oma mähet ise katsub, siis ma küsin temalt, kas seda tuleks vahetada. Ühel päeval olin köögis ja ütlesin pojale, et pean tualetti minema. Ta tuli minu poole, haaras mu meheau pihku ja küsis: «Issi, mähkmevahetus?».»

«Mu abikaasal polnud särki seljas ja ta hoidis meie sel ajal 6 kuu vanust poega süles. Enne, kui abikaasa arugi sai, oli poeg tema nibu oma suhu haaranud. Abikaasa ehmatas ja pani lapse sülest. Mul läks veidike aega enne, kui mõistsin, mis oli juhtunud... Ja hakkasin naerma. Abikaasa arvates see nii naljakas polnud ja pärast seda võttis ta poja sülle vaid siis, kui tal endal oli särk seljas.»

«Mu vanem laps oli 3-aastane ja tal oli parajasti miks-küsimuse faas. Ta esitas hunniku küsimusi ja lõpetas oma jutu siis: «Ma küsin nii palju küsimusi. Miks ma nii palju küsin?».»

«Läksin vannituppa hambaid pesema ja mu 3-aastane tuli mulle järgi. Vahetult enne seda, kui mu aju taipas, et mu hambaharjal on midagi tõeliselt rõvedat, teatas laps: «Ma pesin koera hambaid!».»

«Meil oli perekondlik sünnipäev ja mu sel ajal 2-aastane vennatütar võttis end täiesti paljaks ning jooksis aias ringi, karjudes: «Ma olen vaba kasvatusega!» Me olime kõik naeru kätte suremas.»

«Mu tütar ulatas mu emale tükikese kakat oma mähkme seest. Ta tegi seda niivõrd uhke näoga. Tal oli hea meel, et ta sai vanaemale anda midagi, mille ta oli täitsa ise teinud. Mina aga ei teadnud sel hetkel, kas naerda või häbi pärast maa alla vajuda.»

«Mu 3-aastane tütar karjus mänguväljakul ühe poisi peale, et viimane vait jääks. Ma riidlesin tütrega ja ütlesin, et ta peab ilusti rääkima. Tütar keeras end koheselt ringi ja karjus poisile: «Jää vait, palun!».»

«Oli gripihooaeg ja terve meie pere oli kõhugripis. Käisime kõik majas ringi oma ämbritega, juhuks, kui järsku tuleb okseisu. Laste ämbritel olid nende lemmikud multifilmitegelased. Olime parajasti meie magamistoas voodil, kui poeg hakkas tuttaval moel köhima. Mu naine pani käed kiirelt talle suu alla kausiks ja mina hüppasin üle voodi, et haarata ämber. Kui me olime kõik asjad paika saanud, ütles poeg okset täis suuga: «Ei! Tomi ja Jerry ämber!!».»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles