Biseksuaalne naine paljastab: viis suurimat erinevust suhetes meeste ja naistega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Biseksuaalsetelt naistelt uuritakse sageli, kuidas erinevad suhted meeste ja naistega. Vahel tahetakse teada, kas homoseksuaalsete naiste omavahelised suhted on paremad kui heteroseksuaalse naise suhe mehega. Inimesed on uudishimulikud ja selles pole midagi imelikku.

Mille poolest siis erinevad suhted meeste ja naistega? Portaal The Frisky vahendab ühe biseksuaalse naise arvamusi.

Vanemad

Paljud lapsevanemad muutuvad kurvaks või on pettunud, kui nende tütar on suhtes teise naisega. Suhted meestega muudavad vanemad aga alati õnnelikuks. Põhjuseid, miks vanematele ei meeldi see, kui tütar on naisega suhtes, on mitmeid. Osade jaoks mängivad rolli religioossed tõekspidamised, teistele tundub aga, et homoseksuaalses suhtes olev tütar on salatsevam ja varjab teatud asju vanemate eest.

Kehakuvand

Kui naine on koos teise naisega, on tal reeglina tervem kehakuvand kui mehega koos olles. Erinevus on selles, et naisega koos olles näed sa kogu aeg naisekeha, mida pole arvuti abil töödeldud ja mis sulle hoolimata sellest väga meeldib. Mehega koos olles võib naine üle võtta mehe kujutluspildi ideaalsest naisest ning seetõttu hakkab naine oma keha vihkama.

Beebipillid

Naine ei saa teist naist rasedaks teha. Sama ei saa öelda meeste kohta. Laias laastus võib öelda, et suhtes olemine mehega on seetõttu kulukam. Homoseksuaalses suhtes olevad naised on näiteks öelnud, et olles monogaamses suhtes naisega pole nad pidanud raiskama aega sellele, et leida sobiv rasestumisvastanevahend ning tegeleda selle tekitatud kõrvaltoimetega.

Tähelepanu

Kahtlemata tõmbavad kaks naist tänaval rohkem tähelepanu kui naine ja mees. Kuigi Eestis ei pruugi seda juhtuda, tuleb välismaal sageli ette, et käest kinni kõndivatele naistele hüütakse näiteks «Lesbid!» või lausa midagi roppu. Kui tihti heteroseksuaalsele paarile taolisi asju karjutakse?

Ootused

Heteroseksuaalses suhtes olles uurivad teised sageli, kuhu teie suhe liigub. Kas te plaanite abielluda ja lapsi saada? Kui kaks naist on suhtes, siis selliseid teemasid ei puudutata. Paljud homoseksuaalsed naised lausa naudivad seda, et ühiskond ei survesta neid abielu ja lastesaamise osas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles