Kurioosum: rase naine lõi haamriga kõhtu, et tõestada, kui «kõva» on tema beebi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Internetis levib lühike video sellest, kuidas viimaseid nädalaid rase naine haarab haamri ning lööb sellega oma kõhtu. Väidetavalt tegi naine seda selleks, et tõestada, kui «kõva» on tema kõhus kasvav beebi.

Heather Thorpe'i endine partner Sean Hanlon filmis seda, kuidas rase naine oma kõhtu haamriga lõi. Mees näitas videot hiljem ka politseile, kuid politsei ei võtnud midagi ette, sest nende arvates polnud toime pandud seaduserikkumist, kirjutab The Daily Mail.

Video on filmitud eelmise aasta oktoobris, vaid nädalaid enne seda, kui 24-aastane naine sünnitas.

Mehe sõnul olevat ta naist oma telefoniga filminud, kui viimane ütles: «Mu beebi on sama kõva, kui ükskõik, milline ese - vaata!» Seejärel haaras naine haamri ja lõi kaks korda sellega vastu kõhtu. Hanloni kinnitusel olevat naine end varemgi löönud, sest «tahtis, et beebi välja tuleks».

«Ma olin täielikus šokis, kuid Heather ei teinud teist nägugi. Ma küsisin temalt, et mida ta teeb ja ta vastas, et ma peaksin lõpetama ülereageerimise. Jonathan sündis ja õnneks oli temaga kõik korras,» rääkis mees.

Paar läks natuke pärast seda lahku ja Thorpe pöördus politseisse süüdistades Hanloni koduvägivallas. Kui politsei meest külastas, väitis mees, et naine on valetaja ning andis neile eelpool mainitud videoklipi.

Sean Hanlon otsustas video avalikustada pärast seda, kui kohalikus lehes avaldati lugu, milles Jonathani nimetati «superlapseks» ja kus Thorpe väitis, et tema laps suutis juba aastaselt kõndida, rääkida ja lugeda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles