Üheksa seksikat asja, mida võiks enne 30. eluaastat proovida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

30-aastaseks saadakse elus vaid korra. Seetõttu tasuks mõned hullumeelsed, lõbusad ja meeldejäävad asjad oma tegemata tegude nimekirja lisada ning enne 30. eluaastat neid proovida. Ja kui sa oled juba üle 30, kuid pole neid asju veel proovinud, siis mida sa ootad?

iDiva koostas nimekirja kümnest seksikast asjast, mida võiks enne 30. sünnipäeva proovida.

Seksi! Kui sa oled selles eas veel süütu, siis mis põhjusel? Kas ootad Prints Võluvat valgel hobusel või lihtsalt mõnda normaalset meest, kes su jalust nõrgaks võtaks? Kui sa pole temaga siiani kohtunud, siis tõenäoliselt on su standardid liiga kõrged ja ootused ebarealistlikud. Ja kui sa oled juba aastaid seksinud, siis mõtle sellele, milline voodipartner sa oled. Kas lamad liikumatult voodis, kui partner kõik automaatselt ära teeb? See pole seks. Naudi vahekorda. Haara kontroll. Taltsuta partnerit.

Proovi sekslelusid. Sekslelud ei pea tingimata olema hirmuäratavad dildod, mida oled pornofilmidest näinud. Ka käerauad võivad mõne partneri ära hirmutada. Otsi poodidest midagi, mis pole niivõrd hirmutav, kuid siiski tekitaks seksika meeleolu. Rahuldus garanteeritud.

Orgasm. Korduv. Jällegi, kui oled voodis justkui jääprintsess, kes on seksiga nõus vaid selleks, et mees õnnelik oleks, lõpeta sel moel käitumine. Sind võib üllatada, kui nauditav on see, kui sa lihtsalt end lõdvaks lased. Lõpeta pinges olemine ja räägi partneriga. Lõpeta teesklemine. Luba endal orgasmi saada. Korduvalt. See pimestav õnnetunne võib nii mõnegi imelise asjani viia.

Soeta stripparipost. Kui oled alati unistanud trimmis kõhulihastest, pingul reitest ja kätest, siis stripparipost aitab sul kõike seda saavutada. Stripparipost on hea ost, kui sul on kodus selle jaoks ruumi ja kui sa oled valmis oma koju taolise «treeningvahendi» paigaldama.

Tunne huvi sookaaslaste vastu. Kas sa oled kunagi fantaseerinud sellest, kuidas voodis olla koos teise naisega? Julge seda teha. Ja ole avatud erinevatele võimalustele.

«Unusta» rinnahoidja selga panemata. Rinnahoidjata olemises on midagi äärmiselt vabastavat ja millal oleks veel parem aeg seda proovida kui noores eas, mil gravitatsioon pole rindadele olulist mõju avaldanud?

Julge olla topless. Kas oled mõnikord jätnud rinnahoidja selga panemata? Sellest järgmine samm on olla palja ülakehaga. Ilmselgelt ei kehti see avalike kohtade kohta, kuid mine suvel näiteks nudistide randa või julge kasvõi alasti magada, kui sa seda siiani pole teinud. Noores eas on seda parim teha, sest su keha on veel prink.

Suudle võõraga. Muidugi vaid juhul, kui oled vallaline. Petmine pole paarisuhtes olles kunagi tervitatav. Kui aga üheöösuhe pole sinu jaoks, vähemalt suudle mõne võõraga.

Suudle välismaalast. Jällegi nõuanne neile, kes on vallalised. Või kui olete partneriga mõlemad arvamusel, et teie suhe on avatud. Võõrkeeled on väga eksootilised ja paljud naised peavad võõramaalasi seksikateks, miks siis mitte üht neist suudelda?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles