Harjutused, mis muudavad rinnad kaunimaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tänapäeval peetakse kauniks rinnapartiiks sellist, mille kuju on aastate jooksul muutumatu, hoolimata sellest, milliseid muutusi keha läbib. Ideaalseks spordialaks rinnapartii treenimiseks peetakse ujumist, alternatiiviks on aga mõned lihtsad harjutused, mida saab kodus teha.

1. harjutus: seisa sirgelt näoga vastu seina, nõjatu seina poole, toetades käsi vastu seina. Suru end vastu seina nii kõvasti kui jaksad, tee seda kuni 10 sekundit. Lõdvesta, raputa oma käsi ja korda harjutust 10 korda, soovitab Genius Beauty.

2. harjutus: seisa sirgelt, kõverda käsi natukene küünarnukkidest, hoia käed puusadel. Liiguta küünarnukke selja taga üksteise suunas, ära tee seda järsku, vaid pigem aeglaselt. Venita lihaseid sel viisil 10-15 sekundit. Korda harjutust 8 korda.

3. harjutus: pane peopesad rindade kõrgusel kokku ja suru neid üksteise vastu 3-5 sekundit. Korda 8-10 korda.

4. harjutus: tee ujumise kuivtrenni. Seisa sirgelt, pinguta rinnalihaseid ja tee selliseid liigutusi, nagu sa ujuksid konna stiilis. Ürita kätega teha vähemalt 100 liigutust, hoia rinnalihaseid kogu aeg pingul.

5. harjutus: võta mõni paksem raamat, pane see oma pea peale ja kõnni paar minutit niiviisi toas ringi, kujuta ette, et raamat on kroon ja ürita seda tasakaalus hoida. Kui sa ei saa ringi kõndida, ürita seista raamat peas. See harjutus aitab lihastel lõdvestuda ja annab neile toonust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles