Mehed avaldavad viis suurimat tõde naiste kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ilmselt oled kuulnud, et naiste tõekspidamised meeste kohta ei vasta kõik sugugi tõele. Kuigi neid võib ju üritada ümber lükata, tundub, et paljud uskumused on niivõrd kinnistunud, et naised eelistavad neile truuks jääda. Aga kas oled kunagi sellele mõelnud, et ka meeste seas levivad teatud «tõed», mida naiste kohta usutakse?

Huff Post uuris oma meeslugejatelt, millised on nende arvates suurimad tõed õrnema soo kohta. Siin on viis kõige levinumat «tõde».

Parim armurohi on paks rahakott

Mis teeb igava mehe naise jaoks huvitavaks? Raha. Raha võib ka suurimad puudujäägid kompenseerida. Kui naine väidab, et raha pole tema jaoks oluline, siis ta valetab. See ei pruugi küll olla tema jaoks KÕIGE tähtsam asi, aga see mängib kindlasti olulist rolli.

Armukadedus on tervitatav omadus

Tuleb välja, et naisi häirib see, kui mees aeg-ajalt armukadedaks ei muutu. Üks noor naine tegi näiteks järgmise avalduse: «Kui ma lähen sõbrannadega välja ja olen end üles löönud, siis mind häiriks see, kui mu mees natukenegi armukadedaks ei muutuks.» Paljud peavad armukadedust täiesti mõttetuks omaduseks, ent tuleb välja, et naiste jaoks on see oluline.

Naise eelmiste partnerite arvu võib alati kahega korrutada

Kui mehed kipuvad eelmiste partnerite arvu alati liialdama, siis naistel on kombeks öelda tegelikust väiksem arv. Naised leiavad mitmeid õigustusi, miks seda teha - suhe polnud piisavalt tõsine, nad olid noored, suhe kestis lühikest aega... Ja olulist rolli mängib ka see, mida teised temast mõtleksid, kui ta avaldaks oma tegeliku arvu. Aga rusikareegliks peetakse seda, et naise poolt avaldatud arvu võib peaaegu alati kahega korrutada.

Pahad poisid valitakse esimestena

Naised võivad ju väita, et nad eelistavad häid mehi, kuid see pole tõsi. Nii palju, kui mehed mäletavad, on alati kõige populaarsemaks peetud neid isaseid, kes kerge vaevaga käituvad nagu mölakad. Selline mees tõmbab paljude naiste tähelepanu. Isegi kui naine taipab, et tegemist pole kõige parema mehega, jääb ta ikkagi tema juurde, lootes, et on võimeline meest muutma.

Ka naised petavad... nad on lihtsalt osavamad ega jää vahele

Naised on selles mängus osavamad kui mehed. Naised planeerivad ja mõtlevad rohkem ette ning nad teavad, et mehed pole pooltki nii tähelepanelikud kui naised. Paljud mehed ei usugi, et partner oleks võimeline neid petma, seega nad kõnnivad niigi ringi silmaklappidega. Kuigi statistika järgi umbes 54 protsenti naistest väidab, et on kõrvalsuhtes olnud, kuuleme tunduvalt tihemini sellest, kuidas mõni mees on jälle vale naisega vahele jäänud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles