Kuidas vabaneda kortsukestest kaelal?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naise kael on väga reetlik piirkond, mille järgi on võimalik kindlaks teha naise vanust. Sama kehtib ka käte kohta. Kuigi kaelal olevate kortsudega on raskem võidelda kui kätel olevate kortsudega, ei tähenda see seda, et neist poleks võimalik jagu saada.

Kehahoiak

Alustame õigest kehahoiakust, mis määrab kaela ilu ja nooruslikkuse. Harjuta magamist väljasirutatud kaelaga, et kaelale ei tekiks kortse. Kui oled harjunud magama kahe padjaga, õpi magama ühega, soovitab Genius Beauty.

Padi

Ära hoia raha kokku ja soeta siidist padjapüürid, mis aitavad ka ennetada kaelale tekkivaid kortse.

Nahahooldus

Kuna kaelal olev nahk on väga õrn, ei tohiks seal kasutada tavapäraseid koorivaid kreeme. Aga kaela hooldamiseks saab ise väga tõhusa kreemi valmistada: sega kaerahelbed jogurtiga, määri seda õrnalt oma kaelale ja loputa maha. Kasuta seda kodust kreemi kaks korda nädalas.

Trenn

Mitmed harjutused on mõeldud selleks, et kaela tugevamaks muuta ja neid harjutusi saab kerge vaevaga internetist leida. Üks populaarsemaid treeninguid on näojooga, mille üks harjutus - «kaelkirjak» - muudab kortsulise naha kaelal lühikese aja jooksul siledamaks.

Riietus

Kaelal on vähem higinäärmeid kui näol, seega on kaela nahk tihemini kuiv ja kortsuline. Paku kaelale niisutavate kreemidega hoolitsust täpselt samuti nagu näole. Kanna rõivaid, millel on kõrge kaelus. Need aitavad varjata kaelal juba olevaid kortse ja panevad meid kaela sirgemana hoidma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles