Viis moodust, kuidas mehele imeline partner olla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed on lihtsad. Mehele imeliseks partneriks olemine on lihtne. Tahad teada, kuidas seda teha? Loomulikult tahad. Suhte- ja seksiportaal YourTango pani kirja viis lihtsat moodust, kuidas mehele parimaks partneriks olla.

1. Ole hetkes koos temaga

Kui sa oled oma mehega koos, siis ole tõepoolest selles hetkes koos temaga. Lülita oma telefon välja, pane see hääletule režiimile või peida käekotti. Igatahes pane see käeulatusest ära. See, mis toimub sinu telefonis, võib oodata. Sa ei pea igat hetke Facebookis jäädvustama, ka ilma Facebookita on võimalik elada. Kui tahad partneriga tugevat sidet luua, pead olema temaga koos olevikus.

Vaata talle silma ja anna märku, et sa ei tahaks kusagil mujal olla. Paljud inimesed arvavad, et nad on võimelised mitut asja korraga tegema, kuid see pole tõsi. Kui tegeled korraga vaid ühe asjaga, siis teed seda vähemalt hästi. Kui üritad mitut asja korraga teha, siis üks või teine tegevus kannatab. Pea meeles, et mees tahab sinu tähelepanu. Su telefon on sul alles ka siis, kui sa kallimaga ajaveetmise lõpetad, aga kui sa mehega koos olles pidevalt oma telefoni jälgid, siis võib juhtuda, et peagi polegi sul muud teha, kui üksinda oma telefoni vaadata.

2. Armasta midagi, mida tema armastab

Mõtle asjadele, millesse mees kirglikult suhtub, vali neist üks välja ja jaga tema huvi selle vastu. Õpi midagi selle tegevuse või hobi kohta ja tee temaga koostööd. Sellest võib saada midagi, mida te mõlemad armastate ja millest alati rääkida saate. Uuri välja, mida ta armastab. Milline tegevus on võitnud koha tema südames? Kalastamine? Matkamine? Ujumine? Ükskõik, milline asi talle huvi pakub, jaga seda huvi temaga. Suhted õitsevad läbi sünergia, mitte erinevate elude. Kui teil pole ühiseid huvisid, miks te üldse koos olete?

3. Ole tema partner ja ühtlasi ka parim sõber

Mehed tahavad, et neil oleks parim sõber, kellega nad ühtlasi aeg-ajalt alasti ka linade vahel hullavad. Tundub lihtne? Täpselt seda nad tahavad. Kedagi, kel oleks nendega samad huvid, kellega oleks hea rääkida ja kel oleks hea huumorisoon. Mehed on lihtsad, väga lihtsad. Räägi mehega nagu sõber, ole mänguline ja lõbus ning ära muuda asju liigselt keeruliseks, sest mehed pole keerulised olendid. Ole tema potentsiaalne parim sõber, näita talle, et sa suudad selline olla. Sellisel juhul tahab mees, et sa pikka aega tema kõrval oleksid.

4. Ära nääguta pisiasjade kallal

Sageli tekib paarisuhtes ebavajalikku draamat, sest inimesed keskenduvad vaid negatiivsele. Kui sa keskendud ainult teise inimese negatiivsetele omadustele, siis sa muud temas ei näegi. Kui su mees ei armasta nõusid pesta, siis äkki peaksid seda sina tegema. Ära lase sellistel asjadel enda vahele kiilu lüüa. Kui miski sind tõeliselt ärritab, siis on see asi ilmselt sinu jaoks olulisem kui tema jaoks, seega tee seda ise ja lase temal teiste asjadega tegeleda. Võib-olla parandab ta näiteks pesumasina ära. Ära keskendu asjadele, mis sulle ei meeldi ja ole õnnelik nende asjade üle, mis sulle tema juures meeldivad.

5. Vältige teineteist virtuaalmaailmas

Ärge lisage teineteist Facebookis või mujal võrgustikes sõpradeks. Olete päriselus ju kallimad, te ei pea teineteise tegemistel virtuaalmaailmas silma peal hoidma. Olgem ausad, see tekitaks vaid vaidluseid ja tülisid. Mille jaoks see hea on? Inimestel on kombeks pidevalt otsida midagi, mille üle kakelda. «Kes on see naine sellel pildil?» või «Ah, et sa olid temaga eile koos!» - kas tuleb tuttav ette? Vältige seda mõttetut draamat ja stressi. Usalda oma meest, kui ta pole andnud sulle põhjust eneses kahelda - nii lihtne see ongi. Ja kui ta reedab su usaldust, siis sul pole vaja ju Facebooki selleks, et suhe lõpetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles