Üheksa asja, millega naised mehi hulluks ajavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meesteportaali AskMen toimetajad panid meelelahutuslikus võtmes ühisloominguna kirja üheksa asja, mis neile naiste juures eriti närvidele käib.

Ta näppab su toitu

See on kahtlemata väike asi, aga käib jubedasti närvidele. Oled naisega väljas söömas ja tuleb magustoidu tellimise aeg. Valid välja isuäratava šokolaadivahu ja küsid naiselt, mida tema soovib. «Ei midagi, mul on kõht täis,» kostab too seepeale. Tegelikult sa juba tead, mis toimuma hakkab. Naine tahaks isegi magustoitu, aga ei tihka seda tellida. Kui see kord juba laual on, ei jäta ta rooga ikkagi puutumata.

Ta jääb alati hiljaks

Ühel mehel oli naine, kes jäi alati kuskil 15-30 minutit hiljaks. Mida olulisem sündmus oli, seda enam ta hilines ja seda kauem läks tal aega enda sättimisele. Mees hakkas oma naisele luiskama, mis kellaks on kuhugi vaja minna, sest ei suutnud seda enam taluda. Lõpuks läksid nad siiski lahku.

Ta kasutab seksi relvana

On naisi, kes magavad mõnikord oma mehega selleks, et midagi saada või et teda millegi eest premeerida. Mõni isegi ei ürita seda kuidagi varjata.

Ta ei suuda oma telefoni käest panna

Kahtlemata on naisele tema sugulased ja sõbrad väga olulised. Ka telefon võib kallis olla. Isegi nii kallis, et sellest hetkekski eemaldumine võib ärevaks teha. On aga hetki, mil näost-näkku suhtlus on olulisem kui nutitelefoni näppimine.

Ta ei oska komplimenti vastu võtta

Naiste väljanägemisele pööratakse nii suurt tähelepanu, kuid millegipärast ei suuda nii paljud neist komplimente vastu võtta. Vähemalt oma mehe siiraid kiidusõnu võiks ju ikka uskuda?

Ta eeldab, et oskad ta mõtteid lugeda

Naised tahavad meest, kes oskaks nende eest hoolitseda. Mis mehi närvi ajab, on see, et naine ei taha oma soove otsesõnu välja öelda ja eeldab, et mees teda niisamagi mõistab. Ei mõista. Mõnest vihjest oleks palju kasu.

Ta tekitab süümepiinu

Armastuse nimel on mehed paljukski võimelised. Kahjuks naised teavad seda. Seetõttu on neil nii lihtne panna meest tegema selliseid asju, mida ta üldse teha ei tahaks.

Ta peab vimma

See punkt on käsikäes järgmisega. Kui oled koormatud küsimusele kord valesti vastanud - isegi kui see oli aastaid tagasi, isegi kui see oli enne teie suhet, isegi kui sa oled selle pärast vabandanud - võid ikkagi kindel olla, et sa kuuled sellest veel.

Lõksumeelitavad küsimused

«Kas ma paistan selles kleidis paks?», «Kas mu sõbranna on seksikas?», «Kui ma kaotaksin jalad, kas sa armastaksid mind ikka veel?» Iga mees on pidanud taolistele küsimustele vastama. Süütuna näiv küsimus võib osutuda aga eriti plahvatusohtlikuks pommiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles