Trendid, mida naised armastavad, kuid mehed vihkavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Peplum-pluusid, platvorm tallaga tennised ja maksiseelikud - moeteadlikud naised armastavad neid trendikaid esemeid. Kuid sageli võib tunduda, et mehed ei jaga naiste entusiasmi haaremipükste või värviliste kunstküünte osas.

Huff Post Women otsustas uurida meeste arvamust levinud trendide osas, mida naised tulihingeliselt armastavad. Selgus, et mehed pole neist trendidest sugugi vaimustuses...

Peplum-pluus

Meeste arvamus: «Kallis, tead, see veider pluus, mida sa eelmine nädal kandsid? See nägi välja nagu rasedapluus.», «Peplum... Ma ei saa sellest lihtsalt aru.»

Villased mütsid

Meeste arvamus: «Ma vihkan seda, kuidas tüdrukud kannavad villaseid mütse kuidagi peanupu otsas. Ilmselgelt pole selle eesmärgiks pead soojana hoida. Ja see näeb nõme välja.»

Loperdava äärega kübarad

Meeste arvamus: «Loperdava äärega kübar jätab sellise «väikekodanliku boheemlase» mulje. See trend on juba ära kulunud.»

Külgedelt avatud maikad

Meeste arvamus: «Teate neid särke, mis on külgedelt avatud ja naiste pool keha ning rinnahoidja paistab välja. Kohutav!»

Erk huulepulk

Meeste arvamus: «Ükski mees ei taha enda peale erepunaste huulte jälgi», «Need näevad välja nagu prostituudi huuled!»

Kunstküüned

Meeste arvamus: «Ma vihkan kunstküüsi!»

Kõrge vöökohaga lühikesed püksid

Meeste arvamus: «Eriti koledad on sellised püksid, mis pooleldi paljastavad naiste kannikaid. Tänan, ei!», «Püksid, mis on nii lühikeseks lõigatud, et taskud paistavad alt äärest välja. No milleks?», «Kõige ebameeldivam trend, mis on comeback'i teinud, on meie emade noorusest tuntud lühikesed kõrge vöökohaga püksid. Need muudavad ka kõige kaunima kehaga naise inetuks.»

Väga kõrge kontsaga kingad

Meeste arvamus: «Mees ei saa naist tõsiselt vaadata, kui naise pahkluud käivad küljelt-küljele ja naine kõnnib nagu väikelaps, kellel oleks must mähe all», «Mulle ei meeldi see, kui naine paneb jalga kingad, millega ta end mugavalt ei tunne ning viriseb siis terve õhtu selle üle».

Pükskostüümid

Meeste arvamus: «Ülikonnast ja pükstest koosnev komplekt jätab mulje, nagu naine kannaks meestele mõeldud ärirõivaid. Sa oled naine, mitte mees!»

Suured lipsud juustes

Meeste arvamus: «See aksessuaar on paljude naiste jaoks liiga lapsik.»

Käevõrud

Meeste arvamus: «Mind häirib see, kui naisel on käe ümber lugematu arv käevõrusid, mis iga käeliigutuse puhul kolinat tekitavad.»

Liiga suured kampsunid

Meeste arvamus: «Liiga suured kampsunid... no tõesti, saage 80ndatest juba üle!»

Retuusid

Meeste arvamus: «Ma pole eriti vaimustuses sellest, kui naine retuuse kannab. Aeg-ajalt on see normaalne, aga kui ta kannab neid tavaliste pükste asemel, siis on see igav ja etteaimatav. Lillemustrid muudavad asja natuke põnevamaks, aga see muutub ajapikku ka tüütuks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles