Madli Vilsar: mitte kunagi ei pea leppima sellega, mis pole elamisväärne ja hea

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madli Vilsar
Madli Vilsar Foto: TV3

Miss Estonia 2011 Madli Vilsar, kes on ka Miss 7 Continents 2013 1. printsess, armastab missindust ja kõike sellega seonduvat. Juba selle aasta detsembris sõidab Madli Jaapanisse, et osaleda konkursil Miss International 2013. Õnne ning õnnelikke kokkusattumusi on Madlil elus ette tulnud mitmel korral ning just karma on see, mis Madli sõnul meie elu paika paneb, kirjutab Buduaar.

Kas Madli usub karmasse? «Võin öelda, et usun küll. Minu ema on alati öelnud, et kõik, mis teed, tuleb sulle endale tagasi. Ja see mõtteviis on minuga lapsest saati kaasas käinud. Järgin seda oma igapäevaelus kogu aeg ning sellepärast on mul tihti väga õelaid ja pahatahtlikke inimesi raske mõista. Siit järgneb aga teine hea lause: «Ükski heategu ei jää karistuseta»,» nendib Madli kerge muigega.

Kes halba teeb, saab oma karistuse varem või hiljem - kas Madli usub sellesse? «Kahjuks tihti tundub nii, et väga headel inimestel, kes mõtlevad teistele ja aitavad jne, just neil läheb elus lõpuks kõige kehvemini ja neid kasutatakse ära. Samas kui õelaid ja kurje inimesi ülistatakse ja kiidetakse, et ometi nendega mitte tülli ja vastuollu minna,» tõdeb Madli.

Aga saatus? Kas seda saab muuta? «Saatus võib olla paika pandud, kuid usun, et muuta saame seda igaüks täpselt nii palju, kui tahame. Kõige jaburam oleks leppida oma nii-öelda paika pandud saatusega. Kuulen väga sageli, isegi liiga tihti, inimeste suust ütlusi, et à la ma pean ju oma saatusega leppima. Mitte kunagi ei pea leppima sellega, mis ei tundu elamisväärne ja hea. Iga lõpp on millegi uue algus ja saatus on minuarust manipuleeritav. Seega usun manipuleeritavasse saatusesse,» paljastab Madli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles