Üheksa märki, et mees pole sinu jaoks õige

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled mõnikord kahelnud, kas mõni mees on sulle õige kaaslane? Olete võib-olla äsja tutvunud, kuid sa pole veel päris täpselt aru saanud, millise mehega on tegemist. Järgmised üheksa märki viitavad sellele, et tegemist ei ole kõige meeldivama mehega ja temaga ei tasuks suhet luua.

Ta vastab su küsimustele meelega nii, et mitte vestlust jätkata

Kui saadad talle sõnumi «Hei, kas tahad õhtul kinno minna?» ja mees vastab lakooniliselt «OK», tundmata huvi, mis kell, mis film või üldse millises kinos, siis pole algus just kõige parem, kirjutab Yahoo! Shine.

Pärast seksi on tema kehakeel väga kinnine

Ta suudab ja peakski pärast seksi sind kaisutama ning sinu eest hoolitsema, mitte endasse tõmbuma.

Teda häirib see, kui ta «peab» toidu või jookide eest maksma

Me elame 21. sajandil. Võib-olla lepite iga kord kokku, kumb teist arve maksab. Võib-olla jagate arved pooleks. Kuid mehed võiksid teada seda, et oma armastatud naise eest arve tasumine on privileeg, mitte kohustus.

Teda ei huvita, kas ta jääb sulle vahele teiste naiste vaatamisega

Iga heteroseksuaalne mees vaatab aeg-ajalt teisi naisi. Kui mees üritab seda varjatult teda, siis ei taha ta sulle haiget teha. Kui ta aga oma uitavat pilku ei varja, siis on tema härrasmehelikus küsitav.

Ta ei mäleta teie eelmiste kohtingute üksikasju

Meestele ei pruugi pisiasjad meelde jääda, ent paljud mehed teavad, et naistele avaldab see muljet, kui mees mõnda üksikasja mäletab. Seega, kui mees on sinust huvitatud, siis ta üritab pisiasju meeles pidada, et sellele hiljem uuesti viidata. Kui sa teda külmaks jätad, siis ei viitsi ta vaevuda detaile meelde jätma.

Teda ei eruta mõte sellest, et sind oma sõpradele tutvustada

Kui pead teda korduvalt paluma, et ta sind oma sõpradele tutvustaks, kuid tema väldib seda teemat või «unustab» teid tutvustamata, siis pole tegemist kõige tundlikuma tüübiga. Mehed tahavad alati oma naisi teistele näidata, et teisi kadedaks ajada.

Ta lõpetab sinuga suhte, kuid saadab sulle ikkagi hilisõhtuti sõnumeid

Olgem ausad, need pole «mul on sinu vastu veel tunded» sõnumid, vaid «ma tahan sinuga seksida» sõnumid. Kui see on sinu jaoks ilmselge, siis palju õnne, sa oled koodi murdnud. Mehed tahavad seksida ka nende naistega, kes neis erilisi tundeid ei sütita.

Ta toob välja su füüsilised vead, ja seda ajal, mil te pole veel kõige lähedasemaks saanud

Võib-olla on ta lihtsalt mölakas, kes ei arvesta sinu tunnetega, kuid veelgi tõenäolisemalt üritab ta sinu enesetunnet halvaks muuta. Ei teagi, miks ta seda teeb.

Mõnikord tema kodus olles tajud mehe poolt «hmm, sa oled ikka veel siin?» võnkeid

Ilmselgelt ei tasuks pärast esimest kohtingut mehe korterisse sisse kolida, aga kui te ärkate laupäeva hommikul koos ja mees on paanikas, et sa polegi öö jooksul minema hiilinud, siis pole ta sinust just eriti sisse võetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles