Naise pihtimus: väldin seksi, sest pole oma kehaga rahul

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas ka sina oled end tabanud mõttelt, et ei tahaks oma keha üldse partnerile paljastada, sest tunned, et võiksid olla saledam? Sa pole üksi.

Briti naisteportaalile Female First saatis mureliku kirja üks naissoost lugeja, kellele tundub, et ta ei sobi partneriga kokku, sest neil on erineva suurusega kehad. Ta kirjutab: «Oleme koos olnud peaaegu 4 aastat ja ma tõesti armastan teda. Aga ma ei tea, kas asi on selles, et me ei sobi omavahel või olen ma lihtsalt isekas. Nimelt ma olen 160 cm pikkune ja kaalun 44 kilogrammi. Aga mu partner on kondisem ja saledam kui mina, mille tõttu tekib mul pidevalt tunne, et ma olen temast suurem.»

Murelik naine jätkab, et ta pole võimeline partneriga armatsema, sest muretseb oma keha pärast, ning avastab sageli, et on tema peale ärritunud ja tahaks temast eemale saada. «Paar päeva tagasi hakkas tema rääkima kihlumisest ja ma sõna otseses mõttes põgenesin tema juurest. Kas oskate mind aidata?»

Portaali suhte- ja seksuaaleksperdid jagavad nõu:

Kõige olulisem on sellistest asjadest partneriga rääkida. Kui räägid talle, mille pärast sa ebakindlust tunned, siis võib-olla oskab ta sind lohutada ja kinnitab sulle, et armastab su keha. Ilmselgelt armastab ta sind, vastasel juhul ei oleks ta kihlusest juttu teinud. Kui mehel on plaanis sinuga pikka aega koos olla, siis ei pea sa muretsema ja võid kindel olla, et ta toetab ning armastab sind.

Jättes partneri hetkeks kõrvale, tasuks teada, et naised on alati olnud oma keha suhtes äärmiselt kriitilised. Teised võivad sind vaadata ja mõelda, et oled maailma kauneim naine, kuid sina ise tunned täpselt vastupidist. Kui oled oma keha suhtes ebakindel, miks mitte minna sõbranna või partneriga koos jõusaali või menüüsse rohkem tervislikke toiduaineid lisada. Sa ei pruugi neid muutusi tegelikult vajada, sest su keha on ilus, ent pisikesed ja lihtsad elustiilimuutused tekitavad parema enesetunde ning aitavad teil omavahelist sidet tugevdada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles