Milliseid meeste tegusid kipuvad naised valesti tõlgendama?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Naised kipuvad paljusid asju meeste juures valesti tõlgendama. Iga inimene on erinev, seega on raske üheselt mõista, mida üks või teine inimene oma käitumisviisiga üritab öelda.

Milliseid asju naised meeste juures kõige sagemini valesti tõlgendavad? Allwomenstalk toob seitse näidet.

Sõbralikkus vs flirtimine

Sõbralikkus on inimeste juures niivõrd tavaliseks omaduseks saanud, et seda võidakse segi ajada flirtimisega. Kui mees pakub sulle bussis istet või teeb sulle jutu sees komplimendi, siis see ei pruugi tähendada, et ta sinust huvitatud on. Süütu sõbralikkus on üks meeste omadusi, mida naised kõige tihemini valesti tõlgendavad. See, kui ta sinuga kenasti käitub, ei tähenda, et ta sinust sisse võetud on. Ta võib lihtsalt olla heade kommetega mees, kes käitub kõigiga kenasti.

Vaikne = emotsioonitu

Kui mees ei taha oma tundeid avaldada, ei tähenda see kohe, et ta ei hooli. Naistele meeldib kuulda, et mehed armastavad neid ja peavad ilusateks, aga meestele ei meeldi selliseid asju tingimata öelda. Pane tähele mehe käitumist. Kui ta armastab sind, siis ta ei pea seda sulle pidevalt korrutama. Vahel on mehed lihtsalt arglikud.

Uitav pilk

Kui märkad, et su partner vaatab mõnda teist naist, ära ole tema vastu liiga karm. Kui sulle jääb nägus mees silma, siis sa ju vaatad ka teda, või mis? Ja isegi, kui tegemist pole nägusa inimesega, siis meie silmad võivad ikkagi mõnda inimest jälgima jääda. Ära kurjusta mehega, kui ta mõnda teist naist vaatab. Kui ta teeb seda aga liiga tihti ja see tekitab sinus ebamugavustunnet, siis peaksite sellest rääkima.

Füüsiline suhe

Kui su mees tahab pidevalt seksida, siis see ei tähenda tingimata seda, et ta sind armastab. Kipume armastust ja seksi omavahel seostama, kuid need ei lähe alati kokku. Räägi partneriga sellest, kuhu teie suhe võiks suunduda. Sina võid teda pidada oma tulevaseks kaasaks, kuid tema jaoks võid sa olla lihtsalt järjekordne vallutus. Selleks, et vältida oma suhte valesti tõlgendamist, arutage selliseid asju omavahel.

Lihtsalt sõbrad

Mõnel juhul arvavad naised, et on leidnud hea meessoost sõbra, kellega aega veeta. Ta kuulab naise muresid, räägib talle naljakaid lugusid ja aitab naisel lahkuminekutest üle saada. Naine võib arvata, et mees on temaga nii sõbralik, sest ta on lihtsalt hea sõber, kuid tegelikult võib mees naisega suhet tahta. Kui naine talle korvi annab, võib mees olla pettunud või õnnetu. Mõlemal juhul võib naine kaotada selle imelise sõpruse.

Kingitused

Mees võib naisele kingitusi osta siis, kui ta tunneb end milleski süüdi. Näiteks mees, kes on oma naist petnud, võib naise kingitustega üle külvata. Teisest küljest võib mees kingitusi osta lihtsalt selleks, et kena olla. Naine ei tohiks mehe käitumise põhjal ennatlikke järeldusi tegema hakata. Mees võib-olla tahab naist lihtsalt õnnelikuks teha.

Korvi andmine

Kui naine saab mehelt korvi, arvab naine koheselt, et teda ei taheta. Aga mees võib naisele korvi anda mitmel põhjusel. Ta ei pruugi olla pühendumiseks valmis. Tal võib olla raskusi lahkuminekust ülesaamisega. Aeg ei pruugi õige olla ja suhtest võib tulevikus asja saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles