Kaheksa moodust, kuidas mehi magamistoas hulluks ajada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhtes olles võib kireleek kuude jooksul üha hääbuma hakata. Aastate pikkuses suhtes on veelgi keerulisem kirge elus hoida. Takerdume rutiini ega leia aega, et meestele piisavalt rahuldust pakkuda.

Olgu tegemist pidevalt samas asendis seksimise või seksi etteplaneerimisega, pole kahtlustki, et seks võib ajapikku igavaks muutuda. Kuidas siis leida aega ja energiat, et magamistoas ikka veel supernaine olla pärast kõiki neid aastaid? Yahoo! Shine andis sõna meestele, et nemad ise ütleksid, kuidas naised neid hulluks võivad ajada. Siin on meeste nõuanded.

Naine võiks aktsendiga rääkida

Meestele meeldib näitlejannadest näiteks Sofia Vergara, kuid põhjuseks pole ainult tema kurvikas keha. Mehed tunnistavad, et neid erutab naine, kes räägib aktsendiga. Kui oled osav, võid paaril õhtul aktsendiga rääkida ja teeselda, et oled kirglik vene kaunitar Oksana või eksootiline latiina Maria.

Naine võiks mehe eest hoolitseda

Öeldakse, et armastus käib kõhu kaudu. Naised võiksid aga teada, et see ütlus kehtib ka siis, kui tahate meest seksuaalselt rahuldada. Kui meestelt küsida, mis neid erutab, siis paljud tunnistavad, et neile meeldib, kui nende eest aeg-ajalt tõeliselt hoolt kantakse. Paku mehele seljamassaaži, tee talle ta lemmiktoitu või masseeri ta jalgu: mehed tahavad, et neid võrgutatakse täpselt nagu naisi.

Naine võiks tunda mehe keha

Meest on võimalik hulluks ajada tema keha hellitades. Igal mehel on üks või kaks hellemat kohta kehal. Leia oma mehe õrnad kohad. Avasta ta keha. Masseeri ja limpsi ta keha, et temas seksikat tunnet tekitada.

Naine võiks kanda ilusat aluspesu

Kauni aluspesu kandmine köidab kindlasti mehe tähelepanu. Kui su rinnahoidja ja aluspüksid sobivad värvi või mustri poolest kokku, siis mees järeldab sellest, et sa pöörad tähelepanu detailidele. Ta mõistab, et sa tahad kogu aeg hea välja näha, hoolimata sellest, et su aluspesu näete vaid sina ja tema.

Naine võiks ka telefonis seksikas olla

Seksikate SMS-ide saatmine pole vaid teismelistele. Ka juba abielus olevad paarid võiksid aeg-ajalt telefoni haarata ja kaasale mõne siivutu sõnumi saata. See on lihtne ja kõigil on võimalik seda teha. Vaid mõne õigesti valitud sõna abil on võimalik meest erutada, et ta oleks pärast tööd valmis natuke mürama.

Naine võiks pakkuda mehele rollimänge

Kas oled kunagi mõelnud, et tahaksid politseiniku kombel mehe käed raudu panna? Võiv-olla unistad sellest, et mängida prantsuse teenijannat? Miks mitte mehega magamistoas rollimänge proovida? See on fantaasiarikas moodus, kuidas oma voodielule veidi vürtsi anda. See ei pea olema midagi ekstravagantset. Teeskle lihtsalt, et oled keegi teine.

Naine võiks seksiks kaaluda ka teisi kohti peale magamistoa

Mõni naine on väga seiklushimuline ning on valmis partneriga seksima ka väljaspool magamistuba. Mõne paari jaoks on erutav see, kui nad saavad lastest eemale ja seksivad näiteks autos. Mis iganes kohast su mees unistab, ürita tema unistused teoks teha!

Naine võiks meest seksiga üllatada keset päeva

Lase oma armastusel õitseda ja üllata keset päeva meest seksika vahepalaga. Ta ei oska seda oodata ja mis on veel seksikam kui spontaanne vahekord? Pane lapsed lõunaks magama ja selle asemel, et laste mänguasju koristada, tegele hoopis oma kaasaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles