Nõu vanemale naisele, kuidas pidudehooajal tugev meik väärikalt välja kanda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Jõulu- ja aastavahetuspidude juurde kuulub paras doos glamuuri. Kui sa pole meikimisega harjunud, kuid soovid pidudel särada, tasub kõrva taha panna, et meik ei tohiks ületada hea maitse piire.

Parim meiginõu elukogenud naistele on jätkuvalt üks: mida vähem, seda parem. Keskendu ühele detailile – kas silmadele või huultele – ja jää oma isikupärasele stiilile kindlaks, õpetab Daily Mail.

«Teatud ikka jõudes sobib peomeigiks kõige paremini suitsusilm,» soovitab jumestuskunstnik Caroline Barnes. Vaata õpetust SIIT! Suitsusilma-meigi juures on oluline, et huulte värvitoon oleks väga tagasihoidlik.

Kui oled aga silmad meikinud tagasihoidlikult, siis võib olla punasel huulevärvil väga eriline mõju. Seda muidugi juhul, kui need on ilusa kujuga ja hästi värvitud.

Kui oled otsustanud keskenduda huultele, on soovitatav neid õrnalt pehme hambaharjaga koorida. Seejärel kanna enne magamaminekut huultele rohkelt niisutavad palsamit. Viimasel ajal hinnatakse meikimisel üle kõige just huulekriite, mis püsivad kaua peal ja on ühtlase tekstuuriga.

Noorte naiste seas on praegu väga moes hobusesaba, mis on peadligi ja kõvasti kinnitatud, kuid vanemad naised peaksid eelistama kohevamat soengut. Pidulikkust lisab sädelev juukseklamber, mis annab soengu osas üsna vabad käed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles