Meestele: kõige olulisemad asjad, mida sa 20ndates seksi kohta õpid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meesteportaal Askmen kirjutab, et igas elukümnendis on seks erinev. Kahekümnendates eluaastates on aktiivne kogemuste hankimise periood, mil õpitakse kõige rohkem.

Need «seksiõppetunnid» olgu teismelistele hirmutuseks ja meelelahutuslikuks meenutuseks vanematele meestele, kelle jaoks on see juba läbitud etapp.

Ka naisterahvad võivad olla voodis kehvad

Enamikule meesterahvastest on see esialgu üllatav. Alguses piisab vaid sellest, et te mõlemad olete alasti. Siis aga kohtad naist, kes karjub roppusi või naist, kes lebab voodis emotsioonitult nagu puupakk. Alati ei ole asi sinus, kui vahekord ei õnnestu.

Sa võid öelda, mida sa tahad

Seksi ajal tohib rääkida? Jah, muidugi võib. Sa võid naisele isegi silma vaadata. Hakkad mõistma, et naine ei tea, mida sa eelistad, kui sa talle seda ise ei ütle ja hakkad julgemalt ka naiselt juhtnööre pärima. Te kumbki pole mõtetelugejad. Pärast seda, kui saad hirmust rääkimise ees üle, läheb su seksuaalelu tunduvalt paremaks ja rahuldustpakkuvamaks.

Naised saavad orgasme

Nooremana see sind tõenäoliselt üldse ei huvitanudki, kuid siis ütleb üks neiu, et tema «ei saanudki». Avastad, et seks on meeskonnatöö ja kõigest enda rahulduse kättesaamisest ei piisa. Sea pead ka naise eest hoolitsema. Kui sa ei saa sellega hakkama, on sul võimalus oma teadmisi täiendada tänu kõikvõimsale internetile.

Seksfantaasiad pole päriselus sugugi nii erutavad

Teismelisena käisid sul peast läbi igasugused räpased mõtted, mida tahaksid naistega teha, kui see vaid vähegi võimalik oleks. 20ndates saabub kainestav hetk, kui koged, et seksfantaasiate läbielamine on piinlik, ebamugav ja lihtsalt valus. Selleks, et millegi toimimises kindel olla, peab seda proovima ning seda sa neil kujunemisaastatel teedki.

Purjus seks on halb

Kogenematu ja noorena on raske mõeldagi, et kuidas peaks seksi ajal kaine olema. Kuidas lõõgastuda? Ajapikku aga mõistad, et liigne alkohol rikub kõik ära.

Sõbra endise naisega ei tasu semmida

Talle ei pruugi see meeldida. Teismeliste suhted on heitlikud, kaaslased vahetuvad ühes tutvusringkonnas pidevalt. 20ndates aga suhted süvenevad ja omandavad hoopis teise tähenduse. Oma sõbra endise naisega ei tasu mitte mingil juhul liiga lähedaseks saada. See teadmine kuulub täiskasvanuks saamise juurde.

Naistele ei meeldi peenisepildid

Olgem ausad, mõned mehed ei saa sellest kunagi aru, kuid suuremalt jaolt need, kes tõesti on saatnud väljavalitule pildi oma kubemest, on pidanud seda rängalt kahetsema.

Sõnakasutus on oluline

Noorena võid mõelda, et ütled seksi ajal paar vängemat sõna ja see mõjub neiule erutavalt. Kogenematusest ei oska sa märgatagi, kuidas see talle mõjub. Katsetamisperioodil koged, et vale sõnakasutus võib kõik ära rikkuda ning te pole enam hoobilt ühel lainel.   

Eelmäng on kohustuslik

Ja see ei tähenda, et naine peab sulle oraalseksi tegema. See tähendab, et sa pead enne «suursündmust» naises iha tekitama. Noortel kestab seks vähem aega, mõlemale poolele võib tunduda, et see ongi kõik. Hiljem hakkad mõistma, et linade vahel saab teha veel nii palju asju…

Ära uhkusta

Teismelisena arvad, et kui said kellegi kätte, pead sellest võimalikult paljudele rääkima, sest siis oled tegija. Vanuse kogunedes näed, et lobamokk ei meeldi mitte kellelegi. Jutud hakkavad liikuma ja kui see kena neiu kuuleb, kuidas sa oma vägitegudega hoopled, võid saada valusa hoobi vastu näppe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles