Mida naised tegelikult tätoveeritud meestest arvavad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tribal-tehnikas tätoveeringuga mees.
Tribal-tehnikas tätoveeringuga mees. Foto: SCANPIX

Keha kaunistamine tätoveeringutega on muutumas üha tavapärasemaks. Selliseid tätoveeringuid, mida aastaid tagasi võis näha vaid mootorratturite jõuku kuuluvate meeste nahal, võib nüüd silmata ka sellistel meestel, kellest seda kuidagi oodata ei oskaks.

Your Tango küsis naistelt arvamust, mida nad arvavad meestest, kel on püsiv kehakaunistus.

Poolt

«See on väga seksikas kui mehel on käe siseküljel tätoveeringuks mingi sõna või lause,» ütles 24-aastane Steph. «Hea oleks, kui käsi oleks ka heas vormis.»

«Mulle meeldib, kui minuvanustel meestel on tätoveeringud, kuid paratamatult paneb mõtlema, millised näevad need kätetätoveeringud välja siis, kui need mehed saavad näiteks 50, lihaskude hakkab muutuma ja nahk venib välja,» sõnas 30-aastane Kathleen.

«Mida rohkem, seda uhkem. Aga peaasi, et need on maitsekad. Ma pean silmas näiteks Disney tegelasi. No kuulge!» kommenteeris 35-aastane Tanya.

«Tätoveeringud on imekenad! Ainult tribal-tätoveeringud ei kõlba kuhugi. Mitte mingil juhul. Lahe, kui kehakaunistuse taga on ka mõni lugu,» arvas 26-aastane Sabrina.

«Tätoveeringud on toredad, aga tätoveerimata keha on samuti tore. Muidugi peab silmas pidama, et tätoveering poleks kellegi suhtes solvav, kuid üldiselt need mind ei häiri,» nentis 27-aastane Elizabeth.

«Nõustun viimasega. Kui mehel ongi tätoveering, siis peaks see olema maitsekas, kunstipärane ja mõttega… mitte mage ja tavapärane,» leidis 25-aastane Min. «See on ka täiesti normaalne, kui mehel pole tätoveeringut, ma ei saaks öelda, et need mind eriliselt erutaks. Aga jah, kahtlemata ei salli ma tribal-tätoveeringuid.»

Vastu

33-aastane Kate avaldas aga arvamust, et tätoveeritud mehed on igavad, sest tänapäeval on need kõigil. «Mulle meeldib mees, kes pole edev ja keda ei huvita, milline ta välja näeb. See, kui meest ei huvita üldse tätoveeringud, on minu meelest väga atraktiivne.»

«Ei mingeid tätoveeringuid, mitte iial! Kuigi mõnikord on tätoveeringutega mehed väga kuumad, siis tegelikult olen ma väga põhimõttekindel ja ei läheks iialgi välja mehega, kel on tätoveeringud,» märkis 28-aastane Megan.

Nagu enamiku asjadega elus, on ilu vaataja silmades ja igale potile leidub oma kaas. Sama kehtib ka tätoveeringute puhul. Kui sina arvad, et kehakaunistus on lahe ja kunstipärane, ei pruugi seda arvata sinu silmarõõm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles