Viis asja, mida naised voodis teevad, aga mis mehi ei eruta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui oled viimasel ajal mõelnud sellele, miks su voodielu pole enam nii kuum kui varem, siis äkki on asi selles, mida sina teed. Tõepoolest, asi ei pruugi olla teistes, vaid sinus endas.

Võid ju arvata, et sinu liigutused voodis ei vaja parandamist, ent su voodipartner ei pruugi sellega nõustuda, kirjutab The Stir.

Vaikus. Kui sa oled voodis täiesti vaikne, siis ei tea partner, kas ta teeb seda, mis sulle rahuldust pakub või mitte. Pealegi võivad erinevad häälitsused, lisaks rääkimisele, olla väga seksikad.

Paigal olek. Seks on palju lõbusam, kui sa tegutsed koos partneriga. Kui sa lihtsalt lamad voodis, siis ei naudi ka partner vahekorda ja ilmselt pole see nauditav ka sinu jaoks. Liiguta oma puusasid, kumerda selga ja naudi seksi.

Muretsemine. Enesekindluse puudumine magamistoas võib kire tappa. Aga paljud naised pole oma kehaga rahul ega tunne end alasti olles mugavalt. Seega tasuks tuled kustutada ja kanda seksikat aluspesu, mis hoiab su kehavorme paigal. Ära tunne piinlikkust oma välimuse tõttu.

Katkine plaat. Su igav seksirutiin on tõeliselt igavaks muutunud ja partner teab, et sa lihtsalt kannatad selle ära. Mõnikord võid lausa mulje jätta, et üritad vahekorda kiirendada, et see juba lõppeks. Vaheta plaati. Või mängi seda tagurpidi.

Mida mitte kanda? Muidugi on mõnus olla mugavas öösärgis, kuid see kulunud rõivaese ei eruta kedagi. Kui sulle ei meeldi alasti magada, otsi poest mõni paljastavam öösärgike või seksikas kaheosaline magamisrõivaste komplekt. Sa ei pea midagi kallist soetama selleks, et teki all hea välja näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles