Galerii: aasta naise ja aasta noore naisettevõtja väljakuulutamine ajaloomuuseumi suurgildi hoones

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsioon ehk BPW Estonia kuulutas täna Eesti Ajaloomuuseumi Suurgildi hoones juba 21. korda välja aasta naise ja kolmandat korda valiti ka aasta noor naisettevõtja.

Aasta naise tiitliga tunnustatakse naist, kes on viimase aasta jooksul eriliselt silma paistnud oma töö ja/või ühiskondliku tegevuse või muude saavutustega ning kes on Eesti naistele eeskujuks nende püüdlustes. Sel korral valiti aasta naiseks Tartu Ülikooli Narva kolledži direktor Katri Raik.

Aasta noore naisettevõtja tiitliga tunnustab BPW Estonia noort naist, vanuses kuni 40. eluaastat, kes on viimase 3-4 aasta jooksul loonud ettevõtte, mis on omanäoline ja teistest eristuv, leidnud märkimisväärse klientide poolehoiu ja saanud oma kaubaturu teiste osaliste tunnustuse osaliseks. Aasta nooreks naisettevõtjaks nimetati sihtasutuse ENTRUM eestvedaja Darja Saar.

Vaata galeriid pidulikust tseremooniast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles