Grete Lõbu tööriietusest: kõik naised võivad mind hetkel kadestada!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Lõbu
Grete Lõbu Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

«Ringvaates» lapsehoolduspuhkusel Anu Välbat asendav Gerte Lõbu (35) kiitis Kroonikale, kui mugav see on, et stilist talle igaks saateks riided valmis paneb.

«Riietuse valimine stilisti poolt on minu töö üks suur boonus. Kõik naised võivad mind hetkel kadestada,» märkis ta. «Stuudios seisab minu ees stange, kuhu on Liis Plato, «Ringvaate» stilist, valmis seadnud kleidikesed nädalapäevade sildikestega – E, T, K, N, R. Panen kleidi selga, istun tooli, jumestaja teeb grimmi, keerab lokke ja see on nii tore!»

Gretel on hea meel, et ta ise sellistele asjadele mõtlema ei pea. «Minu asi on tegeleda selle poolega, milleks ma seal saates tegelikult olen, ehk intervjuude sisuga. Loomulikult tahan ma ka väljaspool ekraani kena välja näha,» nentis ta. «Ma tean, mis on huuleläige ja puuder, kuid need ei ole kindlasti minu jaoks tempel, mida kummardada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles