Lihtsaid viise, kuidas mees õnnelikuks teha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Mehed pole sugugi nii keerulised olendid, kui esialgu võib tunduda. Naised kipuvad palju aega investeerima sellesse, et üritada meeste käitumist kuidagi dekodeerida. Siin on teile aga üks nõuanne, naised: ärge nähke vaeva.

Enamjaolt on mehed etteaimatavad ja oma harjumuste orjad. Samuti on neile lihtne head meelt valmistada. Järgnevalt on välja toodud viis moodust, kuidas meest õnnelikuks teha, kirjutab GalTime.

Söök ja jook

Selle võiks ka kaheks eraldi punktiks teha, kuid meeste jaoks on need asjad sama väärtusega. Kui tahad meest õnnelikuks teha, selgita välja, mida ta süüa armastab ja milline on tema lemmikjook.

Enamik mehi ei pirtsuta väga toidu ja joogiga. Pidades seda meeles, tuleks mehele siiski näidata, et sind huvitavad tema eelistused. Pane tähele, mida ta väljas söömas käies tellib, sel viisil saad teada, milline toit talle maitseb ning millise tootja joogid on tema lemmikud. Mees paneb kindlasti tähele, kui serveerid talle tema lemmikuid.

Puhas kodu

Hiljuti Suurbritannias tehtud uuring näitas, et suurem osa meestest vahetab voodipesusid vaid neli korda aastas. Rõve, kas pole? Kuigi mehe isiklik hügieen võib olla silmapaistev, ei meeldi enamikule meestest kodu koristada.

Ent mehed märkavad ja hindavad seda, kui naine hoiab oma kodu puhtana. Pole midagi mõnusamat, kui end pesta puhtas vannitoas ja seejärel kuivatada värskelt pestud rätikusse. Just seda paljud mehed naiste kodudes teha eelistavadki.

Hea seks

Ilmselt arvasid ette, et see punkt on nimekirjas. Mehed mõtlevad pidevalt seksist. Kui suudad välja mõelda, kuidas meest erutada ja oled võimeline tema fantaasiaid täitma, siis muudad mehe kiiresti tunduvalt õnnelikumaks.

Kui teda ajab hulluks su must pitsist öösärk, siis muudkui kanna seda. Kui sa oled sellest ise juba tüdinenud või see on juba kulunud, soeta midagi uut, aga pea silmas seda, mis mehele selle juures meeldib. Muidugi ei tähenda see, et vaid sina peaksid meest rahuldama ja tema ei pea midagi tegema. Aga kui sina tema maailma raputad, siis ei jõua mees oodata, et sinu maailmaga sama teha.

Suhtu leebelt tema perekonda ja sõpradesse

Paljud perekonnad võivad olla omamoodi ja mõned mehe sõbrad võivad mehele halba mõju osutada, aga veidike kannatust ja nutikat mõtlemist ning suudad tema perekonnaga viisakat distantsi hoida ja mehe tüütumaid sõpru vältida.

Usu temasse

Mehi motiveerib ego. Kui mees sulle tõepoolest meeldib, tahad, et tal oleks oma unistused ja et ta julgeks nende poole püüelda. Temasse investeeritud aeg tasub pikas perspektiivis ära. Ja kui sind ei huvita tema unistused ja eesmärgid, siis sa ei hooli temast tõeliselt. Muidugi peab tema samasuguse pühendumusega suhtuma ka sinusse ja su tegemistesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles