Mastektoomiajärgne tätoveering võib aidata armidega toime tulla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Molly lasi pärast mastektoomiat tätoveerida oma rindadele lillemotiivid, mis arme katavad.
Molly lasi pärast mastektoomiat tätoveerida oma rindadele lillemotiivid, mis arme katavad. Foto: Kaader videost / Youtube.com

Pärast mastektoomiat (rindade eemaldamist) on naisel võimalus ilukirurgia abil rinnad taastada, kuid siiski jäävad rindadele suured armid. On naisi, kes taastamisest loobuvad, kuid soovivad siiski oma rinda kaunistada ning valivad selleks tätoveeringud.

Hiljuti tekitas poleemikat ühe vähki põdenud naise pilt, mis Facebookist maha võeti. Mastektoomia läbinud naine lasi teha oma ülakehale ulatusliku tätoveeringu, mis kattis rindade asukoha. Facebook pidas pilti sobimatuks, kuid mõne aja pärast muudeti reegleid ja lubati see taas üles panna. Vaata pilti SIIT!

Tundub, et üha rohkem on neid naisi, kes tähistavad võitu vähi üle tätoveeringutega. Organisatsioon Personal Ink või ka P.INK on loonud Pinteresti lehe, kus saab tätoveeringuks inspiratsiooni ammutada ja infot tätoveerijate kohta, kel on sellega kogemusi.

Üks sellistest naistest on Molly, kes lasi pärast mastektoomiat rinnad taastada, kuid talle ei meeldinud suured silmatorkavad armid. Nõnda otsustas ta armid rindadel katta lilletätoveeringutega, mis jäävad läbielatut meenutama. Vaata videot Molly kogemusest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles