Noor naine käib kohtingutel vaid õhtusöögi nimel

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Võiks ju arvata, et kohtingutel käiakse selleks, et uute inimestega tutvuda ja võib-olla kellegagi suhe luua, kuid nooruke Erin Wotherspoon on Toronto kohtingumaailmas viimasel ajal tuntust kogunud sellega, et käib kohtingutel vaid õhtusöögi pärast.

Neiu eesmärgiks on õhtustada Toronto kalleimates restoranides ning selleks tuleb ära kasutada meessoost kaaslaste heldust, kirjutab iVillage.

Preili läks lausa nii kaugele, et tegi omale konto J-Date'i nimelisse kohtinguportaali, mis on mõeldud juutidele, kes tahaksid välja minna teiste juutidega. Mis selles siis nii halba on? Ega olekski, ent neiuke ise pole juut.

Erin on aga valmis teesklema, et ta on juudi päritolu ja tütarlaps kirjutab avameelselt oma ettevõtmisest ka blogis, mille nimeks on «A Penniless Girl, Bad Dates & Plenty of Oysters» (rahatu tüdruk, halvad kohtingud ja palju austreid - toim.).

Redditi keskkonnas, tänu millele Erini blogi avalikku tähelepanu sai, arvatakse, et naine teeb seda kõike selleks, et mõni kirjastus teda märkaks ning teeks talle ettepaneku kohtingutest raamat kirjutada.

Kahjuks tundub, et naise kohtingud vaid rikuvad teiste naiste võimalusi, kes tõepoolest lähevad uute meestuttavatega välja selleks, et oma tutvusringkonda laiendada ja armastust leida.

Erini blogi näed siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles