Selgeltnägija Nastja: Eesti naised alahindavad ennast

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõid Nastja sai juuksepikendused.
Nõid Nastja sai juuksepikendused. Foto: Martin Vuks

Saates «Selgeltnägijate tuleproov» tuntuks saanud Nastja (32) ütles Kroonikale, et Eesti naised peaksid ennast rohkem väärtustama.

«Eesti naine väärib palju rohkem! Me pigem alahindame ennast. Naised peavad end väliselt ja sisemiselt armastama, kuid paljud meist seda tegelikult suudavad?» küsis ta.

«Paljud kurdavad liigse kehakaalu üle, kuid kehakaal on otseselt seotud enesearmastusega. Kui sa end armastad, tulevad ka tulemused,» sõnas Nastja. «Trenn on ju samuti enda keha armastamise väljendus. Meie elu mõjutavad meie mõtted ja tunded. Kui inimene mõtleb negatiivsetele asjadele, ei saa ta olla särav ega positiivne.»

Nastja lisas, et sageli küsitakse talt nõu suhete ja armastuse kohta, kuid kuna ta ise abiellus väga noorelt, on ta kogemused napid. «Võin öelda, et mu kogemus tuleb intuitsioonist. Jälgin ümbritsevaid inimesi nagu filmi ja tajun neid. Saan kogemuse läbi teise.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles