Mida teha, kui mehe elus domineerib teine naine – tema ema?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oled veendunud, et kohtusid ideaalse mehega. Seda aga hetkeni, kuni kohtusid tema emaga. Arvad, et mehest, kes kohtleb oma ema kuningannana, võiks saada sinu kuningas? Mõtle uuesti.

Memmepojaga kohtingutel käimine on keeruline. Näiteks üks naine oli veendunud, et mehe tugev suhe emaga on väga positiivne. Seda aga hetkeni, mil ta kuulis, et mees rääkis emale detailselt nende voodielust. Kuidas hakkama saada suhtes, kus mehe jaoks mängib olulist rolli ka tema ema? Yahoo! Shine annab nõu.

Räägi mehega

Alusta sellest, et tunnustad seda, millist rolli ema mehe elus mängib. Seejärel ütle mehele, mis tundeid see sinus tekitab, et tema ema end pidevalt teie suhtesse segab. Ole ettevaatlik, et sa liigselt süüdistama ei hakkaks, sest siis võib mehele tunduda, et sa ründad tema perekonda. Keskendu mehe käitumisele, mitte tema perekonnale. Lõpeta vestlus positiivse tooniga.

Jää rahulikuks

Mõni ämm hoiab küll teie suhtest eemale, kuid muutub väga kriitiliseks näiteks minia söögitegemisoskuse suhtes. Kui mehe näol on tegemist memmepojaga, siis pead arvestama sellega, et tema ema arvamus mängib mehe jaoks olulist rolli. Vaid väga vähesed asjad saavad tulla ema ja poja vahele, reeglina eelistab mees oma ema alati oma naisele. Ürita rahulikuks jääda, kui ämm su sööke või riietust kritiseerib. See võib olla tema moodus, kuidas oma poega kaitsta.

Seisa enda eest

Mehe armastamine on üks asi, kuid hoopis teine lugu on siis, kui sinust ei peeta lugu. Kui sulle tundub, et ämm teeb sind pidevalt maha, siis võib-olla peaksid temaga otsekoheselt rääkima. Jaga oma tundeid, kuid samas arvesta ka sellega, mida tema emana tunneb.

Tea, millal on aeg edasi liikuda

Kas mees võrdleb sinu toite ema omadega? Kas mees on alati ema poolt, kui teie vahel esineb erimeelsusi? Kui nii, siis on aeg edasi liikuda. Mees peaks sind kaitsma, kui ta seda ei tee, siis pole see suhe sinu aega väärt. Naised, kes on sellistes suhetes olnud, on pärast suhet jõudnud arusaamisele, et kui mees pole valmis enda ja oma perekonna vahele mingit piiri tõmbama, siis pole see suhe midagi väärt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles