Üheksa asja, mida iga naine võiks rinnahoidja kohta teada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Igal naisel on rinnahoidjaga väga isiklik suhe. See vajalik rõivaese võib naise tuju «tõsta», tekitada erilise ensetunde ning olla usaldusväärne kaaslane nii päeval kui öösel.

Rinnahoidja ülesandeks on kaitsta naise rinda, ent kahjuks teavad naised rinnahoidjatest suhteliselt vähe. Siin on üheksa olulist asja, mida iga naine võiks rinnahoidjatest teada, kirjutab iDiva.

Tea oma rinnahoidja suurust

Väidetavalt kannab kaheksa naist kümnest vales suuruses rinnahoidjat ise seda teadmata. Kas sina soetad õiges suuruses rinnahoidjaid? Parim moodus õige suuruse valimiseks on eelnevalt professionaaliga konsulteerida, iga pesupoe müüja peaks oskama sel puhul aidata.

Tea oma rinnakorvi suurust

Teine oluline asi on rinnakorvi suurus. Rinnakorvi suurus sõltub paljuski ümbermõõdu suurusest, kui ümbermõõt muutub, siis muutub ka rinnakorvi suurus.

Rinnahoidja suurus võib aja jooksul muutuda

Ükski naine ei kanna terve elu üht ja sama rinnahoidjat. Iga kord, kui naine jääb rasedaks, võtab kaalus juurde või alla, tema rinnahoidja suurus muutub. Ka vanus mõjutab seda, millises suuruses rinnahoidjaid tasuks osta.

Vali mugav materjal

Vali alati sellisest materjalist rinnahoidja, mis pakub tuge ja on samas ka mugav. Sa ei taha olla lõksus millegi sees, mis tekitab sinus ebamugavustunnet.

Rinnahoidjat pese käsitsi

Kindlustamaks, et rinnahoidja peab kauem vastu, tasuks seda käsitsi pesta külma veega. Pärast pesemist pane rinnahoidja riidepuule või rätikule kuivama nii, et rinnakorvid oleksid ülespoole.

Rinnahoidjat ei tohiks kunagi pesukuivatisse panna

Rinnahoidja ja pesukuivati ei sobi kokku, sest kuivati kuumus kahjustab rinnahoidja elastsust.

Erinevate riietega sobivad erinevad rinnahoidjad

Üht ja sama rinnahoidjat ei tohiks kanda iga riietusega. T-särgid, õlapaeltega kleidid ja triiksärgid vajavad kõik erinevat rinnahoidjat, et dekoltee paistaks kaunis. Investeeri mitmesse rinnahoidjasse, mida saad erinevate kostüümidega kanda.

Ära kanna rinnahoidjat, mis ei ole sulle paras

Ükski rinnahoidja ei pea lõputult vastu. Paari kuu möödudes muutub rinnahoidja lõdvemaks ega sobitu su kehaga enam nii hästi kui alguses. Välja veninud rinnahoidja või liiga kitsas rinnahoidja tuleks oma garderoobist välja visata.

Ära kanna rinnahoidjat liiga kaua

Mitmed uuringud on näidanud, et liiga pikalt rinnahoidja kandmine võib olla seotud rinnavähiga. Kui rinnahoidja on liiga kaua seljas, tekitab see ebamugavust, valu ja mõnikord ka nahalöövet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles