Vooluvõrku unustatud juuksesirgendaja süttis ja tekitas tulekahju

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

14-aastane Suurbritannia neiu Ellie Palin unustas juuksesirgendaja vooluvõrgust välja tõmbamata, mistõttu sirgendaja süttis ja hävitas neiu magamistoa.

Vaid päev enne saatuslikku juhtumit olevat Palini vanemad temaga kurjustanud, sest tütarlaps olevat ennegi juuksesirgendaja pistikusse unustanud, kirjutab Daily Mail.

Neiu valmistus ühel õhtul sõpradega väljaminekuks ning kasutas enne seda juuksesirgendajat. Ta unustas sirgendaja vooluvõrgust eemaldada, mille tulemusel tekkis tulekahju ning tütarlapse tuba hävines.

Palini sõnul lülitas ta juuksesirgendaja välja, kuid jättis selle pistikusse. «Kui ema mulle helistas ja rääkis, mis juhtus, siis ma arvasin, et ta teeb nalja. Mul on väga kahju, et see juhtus. See oli minu süü ja see mõjutas kogu perekonda.»

Ema Marianne kinnitusel tuletasid vanemad neiule korduvalt meelde, et ta ei jätaks oma juuksesirgendajat pistikusse.

Tulekahju hetkel viibis majas vaid perepoeg Callum, kes läks oma toast välja, et midagi hamba alla võtta ja tundis suitsuhaisu. Suitsuandur polevat tööle hakanud.

Tuletõrjujate sõnul võivad juuksesirgendajad kuumeneda kuni 200 kraadini, seega on väga tähtis need pärast kasutamist vooluvõrgust eemaldada ning seejärel kuumakindlale pinnale jahtuma jätta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles