Moeblogi: põrnikad ridikülil ja täikad telefonis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tootjad

Moeblogija Anni Jürgenson annab muu hulgas teada, et sügismood armastab silmi ja julge mustriga kampsuneid. 

Nähes moelavadel ja poodides müstiliste silmadega aksessuaare ning riideid, meenub kohe film legendaarsest moetoimetajast – «Diana Vreeland: silm peab rändama» («Diana Vreeland: The Eye Has to Travel»). Võtkem Vreelandist eeskuju ning laskem silmadel rännata ja fantaasial lennata. Näited Monkilt ja Kenzolt.

Mis on ühist põrnikatel, briti kunstnikul Damien Hirstil ja Pradal? Viimase kahe uusim ühisprojekt on üsna üllatav – keset Katari kõrbe avati Hirsti pop-up-mahlabaar ja Prada pood, kus müüakse spetsiaalselt selle installatsiooni jaoks loodud «Entomoloogia» käekotte, mida kaunistavad nii põrnikad, sipelgad kui ka ämblikud. Tõeline pärl nüüdiskunsti ja luksusmoe fanaatikutele. Mis küll järgmiseks?

Olgu inspiratsiooniks vanaema lapitekid või Piet Mondriani kompositsioonid – kampsunitel valitsevad julged värvilaigud, segiläbi triibud-ruudud, nii korrapärasus kui ka korratus samaaegselt.

Basaar on Eestis loodud mobiilirakendus, mis teeb garderoobi värskendamise eriti lihtsaks. Pildista üles ja pane müüki oma riided, aksessuaarid, millest enam ise rõõmu ei tunne, või siis uuri, mida teised kasutajad müügiks pakuvad. Lõpuks üks eriti mugav alternatiiv lõputule täikadel käimisele, mis on juba oma esialgse võlu kaotanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles