Viis asja, mille kohta mehed Facebookis valetavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas kasutad Facebooki selleks, et uute inimestega tutvuda ja võib-olla nendega kohtingutele minna? Sa pole üksi.

Samas tasuks Facebookis ettevaatlik olla, sest täpselt nagu erinevate kohtinguportaalides, võivad inimesed ka Facebookis oma profiili täites veidike tõde moonutada, kirjutab YourTango.

Mida tasuks meeste profiile vaadates tähele panna ja mille kohta mehed Facebookis kõige rohkem valetavad?

Suhtestaatus. Suhtestaatus Facebookis võib vägagi petlik olla. Seal on võimalik end vallaliseks, suhtes olevaks, kihlatuks, abiellunuks, avatud suhtes olevaks, keerulises suhtes olevaks, lahutatuks jne kuulutada. Veelgi petlinkum võib olla see, kui mehel pole suhte kohta midagi märgitud. Igatahes ei tasuks Facebooki suhtestaatust usaldada ning võimalusel tuleks teha taustauuringut, et välja selgitada, milline on mehe perekondlik seis. Kõige lihtsam on seda muidugi mehelt endalt küsida ja vaadata, kuidas ta sellele küsimusele reageerib.

Sõbrad. Võib-olla vaatad, et sul on mehega 3 ühist tuttavat ning see rahustab sind maha, sest ta tunneb sinu põhikooliaegset pinginaabrit, seega ta peab hea mees olema, keda saab usaldada. Mitte päris. Facebookis on võimalik kõiki inimesi sõbraks lisada, hoolimata sellest, kas kohtusite eelmisel õhtul baaris või on teie sõprus juba aastaid kestnud. Võib-olla on mees sinu profiili juba vaadanud ning mõne sinu tuttava oma sõbraks lisanud, kuigi tegelikult pole nad omavahel üldse tuttavad.

Vanus. Vanus on veel üks asi, mille kohta Facebookis sageli valetatakse. Kui sa pole kindel mehe vanuses, vaata tema sõpru ning koole, mille ta on lõpetanud, hobisid ning kõneviisi. Kas need on vastavuses sellega, kellena ta end esitleb?

Töökoht. Mida tähendab «ettevõtja», «vabakutseline» või «ärimees»? Inimesed võivad internetis omale päris uhkeid tiitleid võtta, hoolimata sellest, et neil pole võimalik kuidagi tõestada, et nad ka tegelikult sel kohal töötavad.

Hobid. Sulle meeldib süüa teha ja uusi söögikoht avastada. Talle mitte. Aga kui ta sinust huvitatud on, võib ta teeselda, et armastab ka restoranides söömas käia ning märgib, et külastas su lemmikrestorani, kuigi tegelikult ei käinud seal. Mees võib teeselda, et talle meeldib ka reisimine, interneti abil on võimalik hotellidest ja erinevatest sihtkohtadest igasuguseid fotosid alla laadida. Jällegi tasuks temalt hobide kohta täpsemalt uurida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles