Kairit Tuhkanen: minu mehe kõht on alati täis ja tema särgid triigitud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairit Tuhkanen
Kairit Tuhkanen Foto: Kanal 2

Lauljatar, Make Up Store’i turundusjuht ja saatejuht Kairit Tuhkanen (33) rääkis Kroonikale, et hoolimata kolmest töökohast meeldib talle väga ka perenaise roll.

Tiheda töögraafiku vahele jääb piisavalt aega ka mehele ja romantikaga on Kairiti sõnul kõik korras. «Minu mehe kõht on alati täis, tema särgid triigitud ja – ta on õnnelik ka mu kõrval,» lisas Kairit.

«Mulle meeldib triikida. Mulle sobib väga perenaise roll. See olengi mina. Minu senised tööd ja tegemised võivad võõrale jätta teistmoodi mulje, aga ma olen väga perenaise tüüp. Mulle meeldib süüa teha, ma koristan meeleldi ja mehe särk on alati triigitud,» tunnistas Kairit uhkusega.

Selleks, et kõike jõuda, planeerib Kairit hoolikalt oma aega. Perenaiseks olemine on aga tema jaoks loomulik. «Ja see, et naine hoolitseb enda eest, on ka loomulik – see on nii elementaarne, et sellest eraldi rääkimine on minu jaoks isegi pisut kohatu,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles