Kümme põhjust, miks sa veel vallaline oled

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vallalised, kes igatsevad paarisuhet, võivad end vahel tabada mõttelt, kas nad teevad ehk ise midagi valesti, et pole veel õiget partnerit leidnud. Nad on segaduses ja kurvad, et armastus pole veel neid üles leidnud ning nad otsivad vastuseid küsimusele, kuidas kiiresti suhet luua.

On oluline meeles pidada, et paljudel inimestel esineb kohtingumaailmas raskusi ning paljud neist raskustest on väga sarnased. Inimesed võivad arvata, et nad on oma muredega üksi, kuid varem või hiljem seisavad kõik vallalised samade probleemidega silmitsi, kirjutab YourTango. Järgnevalt on välja toodud kümme põhjust, miks vallalistel pole õnnestunud armastust leida.

Sul on ebarealistlikud ootused. Kui sul on koostatud nimekiri, kus on kirjas 100 asja, mis su tulevas kaasal võiksid olla, siis võid kindel olla, et su kaaslaseotsingud lähevad raskeks. Et olla edukas kohtingutelkäija, pead sa olema avatud meelega. Kui sa hakkad inimesi võrdlema sellega, millistena nad sul paberil kirjas on, siis lased tõenäoliselt mõne imelise mehe käest.

Keskendud liiga palju tööle. Kui sul jääb töö kõrvalt vaevalt aega, et õhtusööki süüa, kuidas peaksid sa jõudma kohtingutel käia ja elu nautida? Oluline on leida tasakaal töö ja eraelu vahel.

Oled minevikus eelistanud valesid partnereid. Kui kõik su eelmised partnerid langevad kategooriasse «paha poiss» või «peotüdruk», siis pole vast raske mõista, miks nendest suhetest midagi välja pole tulnud.

Oled häbelik suhtleja. Paljud inimesed ei tunne end sotsiaalses olukorras mugavalt ja selles pole midagi imelikku. Aga ainus moodus, kuidas oma häbelikkusest üle saada, on hakata inimestega suhtlema. Sa elad ju vaid korra.

Sul on limiteeritud ligipääs võimalikele partneritele. Kui su tuttavad on kõik abielus või suhetes või su töö on selline, et sa töötad üksinda kodus, siis on sul raske uute inimestega kohtuda. Taoliste probleemidega seisavad silmitsi ka need vallalised, kes elavad mõnes väikeses kohas.

Oled minevikus eelistanud partnereid, kes on eemalolevad. Suhe ei saa kesta, kui üks partneritest on emotsionaalselt või füüsiliselt eemalolev. Pikaajalised suhted ei sobi kõikidele.

Oled takerdunud mõttesse abielust. Selle asemel, et minna välja ja avastada uute kohtingute ainulaadsust, oled takerdunud mõttesse võimalikust abielust. Kui terve esimese kohtingu vältel mõtled, kas partnerist saaks hea abikaasa, siis jääd ilma võimalusest teda tundma õppida. Läheb aega enne, kui suudad öelda, kas üks või teine partner on sinu jaoks sobiv.

Sinu suhtumine kohtingutesse on iganenud. Kui oled äsja lahutanud, partnerist lahku läinud või leseks jäänud, võib juhtuda, et sa pole kohtingumaailmas toimuvaga kursis. See, mis minevikus toimis, ei pruugi enam soovitud tulemusi anda, seega peaksid leidma omale uue kohtingustrateegia.

Võrdled uusi partnereid pidevalt eelmistega. On täiesti normaalne, et võrdled uusi partnereid eelmistega, eriti kui eelmine suhe oli pikk ja õnnelik. Aga võta teadmiseks, et taoline võrdlemine takistab sul uut partnerit tõeliselt tundma õppimast. Maailmas ei leidu kaht täiesti identset inimest ja ka kõik suhted on erinevad. Uuel partneril võivad olla mõned omadused, millega sa varemalt pole kokku puutunud.

Su hoiak on negatiivne. Kui oled veendunud, et ei kohta kunagi õiget inimest, siis see ongi ilmselt sinu reaalsus. Kui avad oma mõtted, südame ja silmad, siis märkad, et sind ümbritsevad imelised võimalused. Ole avatud ja kõnni ringi naeratus näol, sa ei või kunagi teada, kus või millal sa võimaliku partneriga kohtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles