Sõbranna suhtenõuannetesse tasub suhtuda väga kriitiliselt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naistele meeldib oma sõbrannadele nõu anda, eriti mis puudutab suhteid. Igasugu näpunäiteid jagavad kergesti nii sõbrannad, ema kui töökaaslased olenemata sellest, millises suhtes nad ise parasjagu on ja kui palju kogemusi neil varnast on võtta. Oma arvamust jagavad nad nii veendunult, et selles on raske kahelda.

Väga tore, kui sul on keegi, kellega saab suhteid arutada, et asju endale selgemaks mõelda. Probleemseks muutub olukord siis, kui halba nõu võetakse tõepähe. Halvimal juhul võib see ju suhte rikkuda, kirjutab magazine.foxnews.com.

Kuulates targutajate suhtenõuandeid, pane tähele:

  • kes seda räägib;
  • mis olukorras ta ise praegu on ja kui palju see tema arvamust mõjutab;
  • soovitus pole fakt, vaid kõigest nõuanne;
  • usalda eelkõige oma sisetunnet;
  • ära tegutse kohe selle soovituse järgi.

Kas arutad oma suhet rohkem teiste kui partneriga? Aus suhtlemine on üks suhte alustalasid ja selle vältimine on üks peamisi põhjuseid, miks suhtes probleemid tekivad. Ütle ausalt oma kallimale, mida sa tunned ja mis sulle muret teeb, räägi otse südamest. Võid üllatuda, kui palju paremini see aitab kui sõbrannadega suhte üle spekuleerimine. Ausad vestlused teevad suhte tugevamaks.

Ole ettevaatlik nõuanne suhtes, mis tulevad inimeselt, kes:

  • on ise parasjagu õnnetus suhtes;
  • on sageli sinu peale kade või tahab sinuga võistelda;
  • ei tunne sind väga hästi ega tea, mida sa suhtelt ootad või milline on teie suhte stiil.

Tüüpilisi soovitusi, mida ei tasu kuulata

Sageli annavad naised üksteisele nõu, millal on kellelgi õige aeg uue mehega voodisse minna. See ei ole asi, mida keegi saaks sulle dikteerida. Ainult sina ise tead, kas oled seda valmis tegema väga ruttu või vajad rohkem aega, et partnerit tundma õppida. Samuti, ära piina end teiste hinnangutega siis, kui tegu tehtud. Pole teiste asi arvustada, kas andsid end liiga kergelt kätte või ei. Usalda oma sisetunnet ja partnerit. Kõigi teiste arvamus on tühine.

Sõbrannad kipuvad liiga kergekäeliselt soovitama meest maha jätta. Ükski sõbranna ei tea täpselt, milline teie suhe on ja kui palju sa oma mehest hoolid. Mõtle hoolikalt järele, kas teie probleeme saaks lahendada või on tõesti tegu sellise olukorraga, et sul ei jää muud üle kui suhe lõpetada? Sõbra soovitusel tegutsedes võid hiljem oma otsust rängalt kahetseda.

Sõbranna võib sulle öelda, et meestega suhtlemisel ja kohtingutel käimisel on omad reeglid ja neid peab järgima. Sisuliselt on tegu hoopis suhtemängudega, mille pole mingit mõtet. Kui sa tahad talle helistada, siis tee seda. Ära teeskle, et oled hõivatud ja kättesaamatu. Jää iseendaks, sest see ongi sinu juures kõige kütkestavam. Spontaansus ja aus suhtlemine aitavad kõige paremini selgeks teha, kas te üldse sobite kokku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles