Galerii ja video: Lounge Deja Vu's toimus elegantne ja naiselik Marc & André pesu-show

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 18.oktoobril täitus Lounge Deja Vu kaunite pesumodellidega. Seekordsel elegantsel moeüritusel Style Express esitleti Marc & André Paris pesukollektsiooni sügis-talv 2013/2014.

Marc & André Paris on rahvusvaheline rannarõivaste, pesu- ja ööpesu kaubamärk, mis on esindatud 20 riigis, omades üle 1000 müügikoha üle maailma. Peamisteks sihtturgudeks on Venemaa ja Ukraina, kus Marc & André on üks juhtivatest kaubamärkidest antud valdkonnas. 
 
Kollektsioon on inspireeritud prantsuse elegantsist, delikaatsetest maitsetest ja naiselikkusest mis kajastub nimes «Prantsuse Chic». Inspiratsiooni värvide ja mudelite jaoks saadi Lõuna-Prantsusmaa kultuurist, arhitektuurist, loodusest ning rannikust. Kaunitele pesudele lisasid luksust veel Swarovski elemendid ja naturaalsiid. Lavastaja ja autor Anatoli Ein pakkus stiiliarmastajatele uskumatu elamuse.
 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles