Mida ei tasuks öelda naisele, kes peab dieeti?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Dieedipidamine pole üldiselt lõbus tegevus - pead loobuma oma lemmiktoitudest ning tavaliselt kaasneb menüü muutmisega ka trenni tegemine. Kui oled terve elu olnud pigem laisa eluviisiga, siis võib dieediga alustamine eriti keeruline ülesanne olla.

Lisaks sellele leidub su tutvusringkonnas kindlasti ka mõni ninatark, kes sulle nõu tahab anda või kes lihtsalt otsustab su samme väiksema kehakaalu suunas kommenteerida. Milliseid asju ei tasuks dieeti pidavale naisele öelda? Sellest kirjutab The Stir.

Sa pead lihtsalt vähem sööma, see pole ju üldse raske!?

Ma ei suudaks kunagi dieeti pidada, ma armastan toitu liiga palju. Reeglina armastab toitu ka naine, kes dieeti peab, ent parema tervise nimel tuleb tal toidu osas lihtsalt targemaid valikuid teha.

Kim Kardashian võttis just alla tänu Atkinsi dieedile, miks sa seda ei proovi? Kim Kardashianil on ka personaaltreener, isiklik kokk ja peaaegu kõik dieediks vajalikud nõuandjad-vahendid.

Kas see on tõesti nii suur asi, kui sa selle ühe väikese küpsise ära sööd? Kas sa pakuksid alkohoolikule õlut?

Ma olen nii õnnelik, et mul on head geenid ja ma ei pea dieeti pidama!

Ma olen kuulnud, et dieedipidamine on tegelikult tervisele kahjulik. Dieedipidamisel ja enese näljutamisel tuleks osata vahet teha.

Nii et... sa ikka tohid väljas käia? Mõned arvavad, et dieeti pidades tuleb järgida rangelt kodust režiimi, ent see ei vasta üldse tõele.

Miks sa dieeti pead? Sa oled ju nii sale!

Mis selle mõte on? Lõpuks tulevad need kilod ju kõik tagasi.

Sul läheb päris hästi. 5 kilo veel ja siis on kõik? Tegelikult, kõigest 2 kilo on eesmärgist puudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles