Märke, et mees pole oma eksist veel üle saanud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sulle tundub mõnikord, et teie suhtes on kahe inimese asemel hoopis kolm: sina, su partner ja tema eks? Kas mees suhtleb veel oma eksiga? Või on ta eksi peale vihane ning on lausa rääkinud kättemaksust? Kui tuleb tuttav ette, siis võid kindel olla, et su mees pole oma eksist veel üle saanud.

Psühhoterapeut ja suhtealaste raamatute autor Tina B. Tessina toob välja viis ohumärki, mis viitavad sellele, et mees on veel oma eelmises suhtes kinni, kirjutab Betty Confidential.

Peale eelmise suhte purunemist, kiirustas ta järgmist partnerit otsima

Kui teie suhe sai alguse vahetult pärast tema eelmise suhte purunemist, siis on võimalik, et ta pole oma eksist veel täielikult üle saanud, hoolimata sellest, mida ta ise väidab. Tessina sõnul väldivad mehed sageli lahkuminekule järgnevat leinaperioodi, kuigi see on väga kasulik aeg taastumiseks ning järgnevateks suheteks valmistumiseks. Mees peaks olema võimeline analüüsima, mis eelmises suhtes oli hästi ja mis halvasti ning mille tõttu eelmine suhe lõppes. Ent kui mees pole eelmisest suhtest üle saanud, ei tähenda see, et teie suhe on läbi. Tessina kinnitusel peaksid naised sel puhul mõistma, et mehel on vaja veidi mõtlemisaega ning võib-olla ka kedagi, kes teda kuulaks.

Ta armus sinusse enne eelmise suhte lõppu

Ta võib sulle ju öelda, et tema praegusest suhtest ei saa enam asja, aga siis läheb ta koju oma naise juurde. Sellistest meestest võiks eemale hoida. Tessina ütles, et pole tähtis, kui mees väidab, et tema suhe on hapuks läinud, ta on siiski petja loomusega. Kui ta oma praeguses suhtes petab, siis võib ta vabalt ju ka sind petta. Kui ta lõpuks oma naise maha jätab - ja see on väga suur kui - ning sa oled nõus temaga suhte looma, siis pole tal olnud üldse aega, et eelmist suhet analüüsida ja teie suhtes võivad esineda täpselt samad probleemid. Põhiline on aga see, et selliseid mehi ei saa reeglina usaldada.

Kui ta räägib oma eksist, siis kasutab ta selleks vaid äärmuslikke meetodeid

Kui mees ei saa oma eksi nime öelda ilma, et ta silmad sel hetkel tuld pritsiks, siis see on tõsine ohumärk. Kui mees räägib pidevalt oma eksist ja eks on tema lugudes kas kõige imelisem või kõige kohutavam inimene maailmas, siis peaksid mehelt küsima, kuidas ta teie suhtesse suhtub. Kui mees keeldub oma eksist pikemalt rääkimast, võiksid talle välja pakkuda, et arutate koos teie eelnevaid suhteid ja mis neis valesti läks.

Ta pole võimeline lõpetama suhtlemist eksiga

On mitmeid põhjuseid, miks eelnevad partnerid omavahel veel suhtlevad ja kõik need põhjused pole sugugi halvad. Kui neil on ühised lapsed, siis suhtlevad eksid omavahel kahtlemata ka tulevikus. Kui nad olid pikka aega koos, ka siis võib nende omavaheline side endiselt tugev olla ka pärast suhte lõppu. Aga kui mehel pole eksiga lapsi ja nende suhe ei kestnud kaua, siis võiksid ettevaatlikult mehelt uurida selle kohta, miks nad endiselt omavahel suhtlevad. Kui mees pole valmis praegust olukorda sinu nimel muutma, siis peaksid olema ettevaatlik.

Eelmise suhte jäänused on mehele kinnisideeks

Kui mees kontrollib pidevalt oma eksi Facebooki lehte või jääb sulle vahele vaadates pilte, kus nad on eksiga koos, peaksid võtma seda ohumärgina. Mees pole eelnevast suhtest üle saanud, ta pole piisavalt leinanud. Tessina ütles, et kui naine jääb suhtesse mehega, kelle kinnisideeks on tema eks, siis peab see naine olema valmis meest toetama, kui viimane oma eelmist suhet analüüsib. Tessina sõnul räägitakse suhtes omavahel peaaegu kõigest, partnerid peaksid olema ausad. Olgu teemaks töö, sõbrad, perekond või eelnevad partnerid. Anna mehele märku, et oled valmis teda kuulama. Eelmisest suhtest rääkimine võib aidata tal edasi liikuda ja teid omavahel lähedasemaks muuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles