Šokolaad ja seks – kuidas kaks head asja ühendada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sulle meeldib šokolaad ja linade vahel hullamine? Kui sa ei karda linasid ära määrida, kasuta šokolaadi näiteks kuumaks eelmänguks.

Teatavasti suurendab šokolaadi söömine seksiisu, seega miks mitte teha suu enne seksi magusaks? Seksile ja suhetele keskenduv portaal YourTango jagab lihtsaid nõuandeid, kuidas šokolaad ja seks omavahel ühendada.

Üheks võimaluseks on kasutada šokolaadikreeme või vedelaid šokolaade, mida müüakse tuubis. Nendega saab partnerile näiteks kehamaalinguid teha ja hiljem vedelat šokolaadi otse partneri kehalt limpsida. Tuubis olevaid vedelaid šokolaade on mugav kasutada, sest saad seda pigistada täpselt soovitud kohtadesse. Kehamaalinguid tehes tuleks arvestada aga sellega, et voodipesud võivad šokolaadiga kokku saada.

Kui sa ei viitsi minna poodi vedelat šokolaadi otsima, võta üks šokolaaditahvel ja sulata šokolaad ise ära. Sooja šokolaadi valamine partneri kehale võib eriti erutavalt mõjuda.

Veel üks võimalus on soetada oma lemmik šokolaadikomme ja neid partnerile voodis sööta. Kui te ei taha enne seksi šokolaadi süüa, siis on hea šokolaadikomm põske pista näiteks pärast seksi, sest see aitab täiendada ka energiavaru. Šokolaadikomme lihtsalt süües on tõenäolisem, et ka linad jäävad puhtaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles