Paarikeste kolm kõige tüütumat harjumust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lõpuks ometi oled suhtes. Lõpuks ometi kohtasid kõige nägusamat meest, kes tekitab sinus tunde, et oled kõige erilisem naine maailmas. Teie suhe pakatab romantikast, elu on ilus ja isegi ideaalne. Miks su sõbrad siis teie juuresolekul nii mornid on?

Võib-olla on nad armukadedad. Aga võib-olla on neil hoopis kõrini teie suhte tunnistajaks olemisest. Nad ei ole kurvad, et sa lõpuks õnnelik oled. Vastupidi, neil on selle üle väga hea meel. Aga nad oleksid veelgi õnnelikumad, kui te ei kasutaks nende juuresolekul hellitavaid nimesid ega käituks nagu armujoovastuses teismelised, kirjutab YourTango.

Loe, millised paarisuhtes olevate inimeste kolm harjumust ajavad teisi inimesi pigem närvi.

Unustatud asesõna

Mõnikord juhtub, et suhtes olevad inimesed hakkavad rääkima ainult meie-vormis. Nad vastavad küsimustele kuningliku meie-ga isegi siis, kui nad pole parajasti koos. «Mis ma eile tegin? Ah, me käisime mööblipoes. Meil on diivanit vaja ja käisime vaatamas, kas midagi jääb silma.» Mis juhtus teie iseseisvate identiteetidega?

«Me teeme kõike koos!»

See, kui te kogu aeg koos olete, ei jäta teist muljet, et olete nunnult armunud paarike. See jätab mulje, et te sõltute üksteisest. Teineteisest eemalolek paarisuhte ajal on täiesti normaalne, te olete siiski kaks erinevat inimest. Kui te aga ei suuda mõeldagi mõttele, et teeksite midagi teineteisest lahus olles, siis üritage vähemalt võimalikult palju end ümbritsevate inimestega suhelda.

Hellitusnimede kasutamine sõprade ees

Kõigil paaridel on teatud nimed, kuidas partnerid teineteist kutsuvad. Kui teile tundub, et te olete ainus paarike, kes kasutab hellitusnimesid, siis on asi ilmselt selles, et teised teevad seda vähem avalikult. Sõpradel pole vaja teada, et sina kutsud meest oma «kaisukaruks» ja mees viitab sinule kui «minu inglikesele». Mida rohkem paarikeste asju te oma sõprade juuresolekul teete, seda rohkem tundub teistele, et te ei pane nende olemasolu tähelegi. Ja see pole üldse lahe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles