Ära moodi maha maga!

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tanel Veenre

Olge valvel: läheneb sügise mastaapseim moesündmus, Tallinna moenädal Salme kultuurikeskuses. Avalöök antakse neljapäeval Kuldnõela moeauhinna ajaloole tagasi vaatava moenäitusega «Reis läbi kuldse nõelasilma», moeküllaseks finaaliks Kuldnõela gala laupäeva õhtul.

Neljapäevast laupäevani astub oma loominguga üles üle kahekümne moekunstniku, sealhulgas Marin Sild, Vassilissa, Aldo Järvsoo, Kätlin Kaljuvee & Stuudio Nahk, Piret Ilves jt, külalistena on laval Lilia Kisselenko ja Leonid Aleksejev Peterburist.

Tänavusi Kuldnõela nominente on kolm: Antonio, kes on andnud Baltmanile uue, ühtaegu dändiliku ja suurlinlikult šiki näo; Liisi Eesmaa, kelle autoridisain mullusel Tallinna moenädalal oli kui mustrite tulevärk; Ülle Suurhans-Pohjanheimo, kes hakkas läinud aastast pakkuma ka soodsamas hinnaklassis seerialoomingut, mis võitis kiiresti moepubliku südame kvaliteetsete kangaste ja ajatute lõigete sulni kooslusega.

Sellest sügisest lisandub Kuldnõelale uus auhind Hõbenõel, mis antakse välja viimase aasta eredaima sähvatuse eest kohalikus moeilmas. Julge pealehakkamise, ettevõtlikkuse ja särava idee eest on seekordsetest nominentidest värvi- ja dekoorirohkete kottidega tuntust kogunud Julia Korovina, pesu ja buduaarirõivast ühte disainiv Kriss Soonik ja mullusel Tallinna moenädalal lopsakaid kangarütme isepäraste aksessuaaridega vürtsitanud Vilve Unt.

Pileteid müüakse Piletilevis, vt lisa www.estonianfashion.eu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles