Kas lahkuminek on õige samm? Kolm asja, millele tasuks mõelda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pärast järjekordset inetut vaidlust võib sulle tunduda, et lahkuminek on ainus võimalik variant. Aga enne, kui astud selle suure sammu, küsi endalt kolm järgnevat küsimust.

Kas ma käitun ennatlikult? Kui sind kummitab pidevalt mõte lahkuminekust, ära hakka kohe emotsiooni ajel käituma, kirjutab Genius Beauty. Psühholoogid soovitavad oma mõtteid kirjalikul viisil väljendada. See ei tähenda, et peaksid suure kaustiku sõimusõnadega täitma. Kirjuta lihtsalt üles kõik põhjused, miks sa tahaksid sellest suhtest välja saada. Võib-olla avastad, et kõiges polegi partner süüdi.

Kuidas me omavahel sobime? Sa ei kohta kunagi printsi valgel hobusel, sest me elame reaalses maailmas ja meid ümbritsevad reaalsed inimesed. Küsimused, mida endale sageli esitame (Kas meie vahel on veel kirge? Kas ta meeldib veel mulle? Miks ta lihtsaid asju ei mõista?) on sageli liiga pealiskaudsed. Paarisuhtes on kõiki probleeme võimalik lahendada, kui mõlemad partnerid on nõus vaeva nägema. Suhe peaks põhinema vastastikusel toetusel ja austusel.

Millest ma ilma jään pärast lahkuminekut? Pärast lahutust tormavad paljud naised tihtilugu uusi suhteid otsima, pidutsema ja elu nautima. Aga ära lase neil asjadel end petta. Psühholoogide sõnul tuleks hoolikalt mõelda, milline on sinu ideaalmees: millised omadused peaksid tal olema ja millised mitte. Nüüd ürita neid omadusi oma meestuttavates leida. Võib-olla avastad seeläbi, et su ootused pole reaalsed või leiad hoopis, et sinu mees ongi kõige lähemal su ideaalmehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles