Sensitiiv Ilona Kaldre: ma ei kõnni kogu aeg ringi kui röntgeniaparaat!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilona Kaldre
Ilona Kaldre Foto: PBK

Tuntud ekstrasenss Ilona Kaldre pihtis Kroonikale, et on poodi astudes märganud, kuidas inimesed pööravad pilgu ära, justkui kartes, et ta teab neist kõike.

«Ma ei kõnni kogu aeg ringi kui röntgeniaparaat,» naerab ta. «Vannun, ma ei ole seda endale ülesandeks seadnud. Ma ei taha kõigist kõike teada! See ei huvita mind. Keegi ju ei taha pärast tööd seda veel ka koju tassida. Nii ka mina. Mul on ka oma muud huvid – poeg, koer, armastav abikaasa. Kui lähen toidupoodi, siis toitu ostma, issand hoidku!»

Kui Ilona sõitis neli aastat tagasi Riiga telesaatesse oma võimeid proovile panema, panid teda imestama kolleegide rõhutatult imelikud riided, nõiavitsad ja muud veidrad abivahendid. «Aga näe, sadade hulgast – ma võitsin! Baltikumi parima tiitli!» Seetõttu ei võta ta tõsiselt neid, kes kuulavad nõu teadjamaolt või – koeralt. «Aga mis siis saab, kui see loomake sureb?! Ongi su ekstravõimetel lõpp või…»

Ilona ise pole oma võimetest kunagi teinud teatraalset nõianumbrit. «Ütlen otse: mina ei kuule mingeid vaimude hääli ega näe neist ka konkreetseid pilte. Kui ma millelegi keskendun, siis tekivad mu peas intuitiivselt mõtteseosed, millest ma siis räägin,» selgitab ta.

Loe pikka intervjuud Ilona Kaldrega värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles