Suur kirehoroskoop

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sinu tähemärk võib näidata midagi selle kohta, milline sa linade vahel oled ja milline partner sulle sobib, kirjutab marieclaire.com. Uuri järele, milline sa suhtes oled!

Jäär

Jäär on väga energiline. Oled loomult julge, trotslik ja iseseisev. Oskad hästi energiat talletada, et seda siis endale sobival moel vallandada. Enne tegutsemist pole sul kombeks pikalt kaaluda ja mõelda, sest oled kannatamatu ja impulsiivne. Mõnikord tekitab su ettearvamatu käitumine teistes hämmingut. Oled väga vapperjaemotsionaalseltotsekohene. Nendest omadustest lähtuvalt on su suhtumine armastusse värske ja sa ei koorma end ülemõtlemisega. Armatsedes oled emotsionaalselt kirglik. See iseloomustab muide ka viisi, kuidas sa teistega räägid ja suhtled. Oled energiline, elav ja entusiastlik, sinuga on lõbus koos olla!

Sõnn

Sõnn on kirglik ja sensuaalne, ent kahe jalaga maa peal. Sõnn oskab Marsi võimast energiat maandada ja keskenduda. Oled kindlameelne ja visa, sinu enesekindlus on teistelegi näha. Kannatlik meel teeb sinust stabiilse loomuga partneri. Oled küll tasakaaluka iseloomuga, kuid kui sind vihale ajada, oled aus, otsekohene ja väljendad oma tundeid kirglikult. Õnneks oskad ka end korrale kutsuda kui vaja, lisaks oled füüsiliselt väga tugev. Sulle sobivad hobid ja spordialad, mis nõuavad pühendumist ja distsipliini. Sinu armuke tunneb end sinu kõrval kaitstult. Kõige õnnelikum oled siis, kui saad end ümbritseda materiaalsete varadega.
 

Kaksikud

Intellektuaalsed kaksikud on väga uudishimulikud. Oled mitmekülgne, sul on palju erinevaid huvisid ja neid tekib üha juurde. Oled uutele kogemustele valla ja valmis üha uuteks vaimseteks katsumusteks. Oskad kogu oma energia suunata teadmisjanu kustutamisele. Võid olla erakordselt hea advokaat või kriitik, sest oskad nutikalt jälgida, mis sinu ümber toimub. Oskad oma jutu abil end ka kõige keerulisematest olukordadest välja rääkida. Armastajana oled eksperimenteerija, huvitav, energiline ja lõbus. Sinu partneriks sobib kõige rohkem samasugune aktiivselt eneseharimisega tegelev inimene.


Vähk

Vähk on üks vähestest tähemärkidest, kes oskab oma tundeid ehedalt väljendada. Oled emotsionaalne, kirglik ja loominguline ning oskad oma energiat suunata nii, et see kosutab nii teisi kui sind ennastki. Oskad ennast kuulata ja seetõttu tead hästi, mis sulle elus naudingut pakub. See teeb sinust väga sensuaalse partneri. Vähk on väga tundlik ja oskab teiste vajadusi mõista, lisaks meeldib talle neid soove täita. Su mälu on terav ja selge, võid kulutada väga palju energiat, et midagi lõpule viia. Sinu püüdlusi saadab erakordne kujutlusvõime, aga pane tähele, et kasutaksid seda enda kasuks! Armsama tunded on sinu käes kaitstud, ise oled kõige õnnelikum ekspressiivse partneri kõrval.

Lõvi

Lõvi on ülevoolavalt kirglik, armastab elu ja mõjub teistele kui magnet. Sinu toretsev ja silmatorkav iseloom on harukordne, oskad saadud tähelepanu ka mõnuga nautida. Lõvi suhtub armastusse rõõmuga, energia on enamasti organiseeritud ja kindlalt suunatud. Sa oled hea armatseja, sest sulle pakub rahuldust näha partnerit nautimas midagi sama palju kui sina seda teed. Oled loominguline ja mänguline, lisaks muidugi väga kirglik. Oma südant pead kaitsma iseenese ego eest. Su kavatsused on küll head, aga ego võib hakata liigsest entusiasmist kodurahu rikkuma. Oled jonnakas ja surud oma tahtmise läbi. Oled lahke armatseja ja kõige õnnelikum oled siis, kui sulle vastatakse samaga.

Neitsi

Neitsi on maalähedane tüüp, kes seiklusjanus läheb pigem teatrisse kui hakkab seda otsima suhtest. Oled loogiline ja distsiplineeritud, tahad, et sind ümbritseks kord. Neitsi ei ole tunnetega mängija. Kui oled leidnud väärt eesmärgi, võid olla väga entusiastlik. Oled väsimatu pingutaja, kel on hämmastav keskendumisvõime. Tänu sellele oled oma tegemistes edukas. Võib juhtuda, et oled rahutu ja vajad pidevalt tegevust. Armastajana ei pruugi sa olla ideaalne, kuid oled valmis end suhtele pühendama. Oskad oma kallimat toetada ja oled kõige õnnelikum siis, kui mõistad teiste kavatsusi.

Kaalud

Mars on andnud sulle oskuse ka vihasena end taktitundeliselt, diplomaatiliselt ja sarmikalt väljendada. Ilmselt ei naudi sa konflikti, pigem üritad seda igati vältida. Paindlikkus ja tasakaalukus teevad sinust meeldiva suhtleja ja hea partneri. Suhted on sulle väga olulised, seetõttu suunad suure osa oma energiast suhetele ja sõpradele. Oled lahke ja lõbus, inimesi tõmbab sinu ligi, sest sa oled valmis proovima kõike uut. Nendega, kellega oled lähedane, oled kirglik ja sensuaalne. Väärtustad füüsilist kontakti, oled väga romantiline. Sulle on väga oluline ümbrus, milles oled (värvid, lilled ruumis). Suhtes oled rahulik ja armastav, kõige õnnelikumaks teeb sind partner, kes väljendab julgelt sõnadega oma tundeid.
 

Skorpion

Skorpion on müstiline, väga ihaldusväärne ja intensiivne armatseja. Oskad hästi teisi läbi näha. Oled enesekindel, julge ja sihikindel – kui sa tahad midagi, siis ei kõhkle sa hetkekski, et oma soov täide viia. Oled kui James Bond, kel on alati plaan varuks, üks geniaalsem kui teine. Mõnikord üllatad ennastki oma nutikusega! Samas oskad keskenduda ja olla kannatlik olukordades, mis seda eeldavad. Oled loomult võimukas ja muutlik. Suhtes pakud partnerile tundesügavust, kõige õnnelikum oled siis, kui partner oskab sulle pakkuda just seda, mida sa otsid.


Ambur

Ambur on väga lõbus! Sul on omad sisemised väärtused, mida toetab aus ja ühtlane näoilme. Räägid selgelt seda, mida mõtled ja jääd endale truuks. Oled seiklusjanuline ja ihaled vabadust selle igas tähenduses. Oled tegus ja muretu, see tõmbab inimesi ligi. Sinu elevust on raske maha suruda. Sellist tüüpi energia on nakkav ja see levib nagu kulutuli. Armastuses mõjutavad sind nii vaimne laad kui loomalikud ihad. Oskad neid kahte poolust omavahel sobitades ennast füüsiliselt mugavalt väljendada. Oled uudishimulik ja kulutad oma lõpututel avastusretkedel palju energiat. Suhtes oled spontaanne ja kõige õnnelikum oled siis, kui leiad oma hingesugulase.

Kaljukits

Kaljukits on erakordselt vastupidav ja viib lõpule kõik, millele ta pühendub. Oled keskendunud ja praktilise loomuga, suunad palju energiat enesekontrollile. Teed kõvasti tööd, sind austatakse, oled kindlameelne armastaja, töökaaslane ja sõber. Oled valmis panustama palju aega ja energiat suhte loomisele, mis teeb teid mõlemaid õnnelikuks ja toob meelerahu. Sinu kallim peab sind stabiilseks, tähelepanelikuks ja maalähedaseks. Tõmbad enda ligi neid, kes sind austavad ja oskavad hinnata su panust ja praktilist meelt. Oled hea saak neile, kes otsivad suhtes rahu, stabiilsust ja arukust, sest oled sensuaalne ja mitte ülevoolavalt kirglik. Otsid isegi suhtest stabiilsust ja oled kõige õnnelikum siis, kui sul ja partneril on ühine eesmärk.


Veevalaja

Veevalaja on sündinud mässaja, olgu tal eesmärk või mitte. Kas inimesi paneb imestama see, kuidas sa käitud? Mars paneb sind käituma väga ebatavaliselt ja iseseisvalt. Väljendad end täpselt nii nagu ise soovid, kuid ise sa ilmelt ei tajugi, kui ekstsentriliseks teised sind peavad. Pead vabadust ja iseseisvust väga oluliseks, seetõttu oled originaalne ja leiad omapäraseid lahendusi. Rutiin tüütab sind kergesti ära, seetõttu pole sul püsivust ka isiklikus elus. Pealegi, elus on ju nii palju valikuid, miks siis mitte neid proovida? Suhtes naudid eksperimenteerimist ja spontaanseid tegevusi. Partner peab sind põnevaks ja mitmekülgseks, ise oled kõige õnnelikum siis, kui kallim on peale armukese ka su hea sõber.


Kalad

Oled väga tundlik olend, tajud hõlpsasti end ümbritsevate inimeste tuju. See oskus teeb sind ausaks nii käitumise kui jutu poolest. Oled tundlik, kaastundlik ja empaatiline. Mars on andnud sulle oskuse suunata oma energia teiste aitamisele ja nende mõistmisele. On oluline, et sa ei jätaks teistele mõeldes end unarusse. Mõnikord on sul raske otsuseid langetada, valikuid on ju nii palju. Oskad end hästi loominguliselt väljendada. Konfliktid ja vastandumine sulle ei meeldi, isegi kui see võib sulle kasu tuua. Sind peavad täiuslikuks need, kes otsivad omale romantilist ja sensuaalset kallimat. Armastajana oled ennastsalgav ja omakasupüüdmatu, kõige õnnelikum oled siis, kui te ei ole tülis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles