Lihtsaid viise, kuidas uute inimestega tutvuda ja sõpru leida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõbrannad
Sõbrannad Foto: SCANPIX

Kui õpingud on läbi ja elatakse rutiinset tööelu, on palju raskem sõpru leida. Sõbrad polegi kaasasündinud, nende nimel peab pisut pingutama.

Võta omale koduloom. Lääne-Austraalia ülikoolis viidi läbi uuring, millest selgus, et kodulooma omamine võib aidata sõpru leida. Üheks peamiseks põhjuseks on koeraga jalutamine – see on suurepärane võimalus, kuidas uusi tuttavaid kohata, kirjutab Fitnea.

Kui su elustiil ei lase koera võtta, võid käia abis loomade varjupaikades. Räägi inimestega nii, nagu sa tegid seda nooremana. Kui näed tuttavat nägu, alusta vestlust. See läheb iga korraga järjest kergemaks.

Hõlpsasti leiab uusi tuttavaid ka trennis käies. Liitudes mõne treeningklubiga näed regulaarselt samu inimesi, kellega ühte trenni satud. Ühine treening liidab teid ja annab suhtluseks hea baasi. Trenni satub alati neid, kes ei käi seal vaid treenimise, vaid ka suhtlemise pärast. Kui oled kellegagi jutu peale saanud, paku välja, et lähete koos kinno või astute baarist läbi.

Kui sul on lapsed, saad sellegi oma kasuks pöörata ja tutvuda oma laste abil teiste lapsevanematega. Lobise emadega mänguväljakul, mine huviringi, vestle teiste vanemate lasteaias ja koolis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles